Haris Džinović priprema spektakularni decembarski koncert!

Nakon pobede na Mastersu u Parizu, naš najbolji teniser Novak Đoković održao je svoje obećanje i još jednu pobedu u svojoj karijeri, proslavio je uz hitove velikana narodne muzike Harisa Džinovića, baš kako je i najavio nekoliko dana ranije.

Zabava 07.11.2019 | 17:00
Haris Džinović priprema spektakularni decembarski koncert!
Osim Noleta, uz čuvene hitove legendarnog muzičara, moćiće da se vesele i Beograđani neposredno pred Novu godinu, kada će čuveni umetnik tradicionalno održati koncert u Sava centru. Kralj meraka će 25. decembra prirediti spektakularnu zabavu na višesatnom nastupu koji prestonica već godinama obožava, a karte su već puštene u prodaju na biletarnicama Sava centra I na tickets.rs. Osim svojih najpopularnijih hitova poput “Muštuluk”, “I tebe sam sit kafano”, “Rano je za tugu”, “Traži” I mnogih drugih, kako Haris najavljuje da će pubici predstaviti i novu pesmu.

- Radujem se što ću još jednom Beogradu prirediti noć za pamćenje, i pripremiti ih za novogodišnje slavlje. Pevaću više od dva sata i zato se spremite za dobru žurku - kaže muzičar i kao pasionirani ljubitelj tenisa koji već godinama rekreativno trenira, ne krije sreću zbog toga što njegovu muziku voli i slavni srpski teniser.

- Čestitam Noletu na pobedi, jako sam se obradovao kada sam čuo da je slavio uz moje pesme. Poželeo bih mu još mnogo pobeda i još mnogo dobrih slavlja. Svakako da bih bio presrećan i da ga ugostim na svom koncertu - izjavio je Džinović koji je već počeo sa probama za decembarski spektakl.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari / 0

Ostavite komentar