Награде за Специјалну болницу у Бањи Ковиљачи

Јучерашњи дан за Специјалну болницу за рехабилитацију Бања Ковиљача био је двоструко лијеп. У Београду у хотелу Фалкенстеинер, награду Београдски побједник у име установе је примио прим. др Зоран Грујић. Београдски побједник је признање које се већ 16 година додељује за резултате остварене у културном, јавном и привредном животу Балкана.

Србија 07.11.2019 | 09:52
Награде за Специјалну болницу у Бањи Ковиљачи
По одлуци жирија, право на ово престижно признање припада онима који су својим радом остварили натпросечне резултате у својим областима. Додјела награда је одржана у присуству привредника, личности из јавног и културног живота, представника медија, научних и спортских организација.

Са друге стране, у хотелу Цроwне Плаза, представници Специјалне болнице за рехабилитацију Бања Ковиљача су синоћ од 18х присуствовали конференцији за медије поводом освајања награде Бизнис Партнер 2019. Од 3000 компанија које су биле номиноване за награду на основу мишљења стручног жирија и оцјене дипломатских представника страних земаља у Србији одлучено је да ову ласкаву титулу понесе само 32 компаније међу којима је и наша установа.



Након исцрпне анализе резултата независног истраживања тржишта, предлога струковних институција, економских одељења амбасада, као и предлога пословних партнера, Комисија је донела одлуку да награду БИЗНИС ПАРТНЕР 2019 прими Специјална болница за рехабилитацију БАЊА КОВИЉАЧА



Пре двадесет пет година (1995) под мотом „У бизнису, као и у животу, најважнији је партнер" компанија Масс Медиа установила је награду БИЗНИС ПАРТНЕР са циљем да скрене пажњу јавности и промовише компаније и институције које се у свом пословању руководе високим професионалним стандардима, чврстим етичким нормама, друштвеном одговорности, поштовању запослених и одличним пословним резултатима.



За протеклих 25 година многе од ових критеријума је тржиште поставило као стандард који свака компанија мора да испуњава за успјешно пословање.

Међутим, награду БИЗНИС ПАРТНЕР чини другачијом, посебном и престижном чињеница да компаније саме предлажу и оцјењују своје пословне партнере за које вјерују да, и поред свих уведених стандарда, на посебан начин негују добре пословне обичаје, поштују пословну етику и морал, уважавају своје партнере, клијенте, потрошаче и запослене, дају примјер друштвеног и еколошки одговорног понашања.



Изузетност „Бање Ковиљача" најбоље су препознали и оцијенили пословни партнери и клијенти, а потврдили резултати независних истраживања.

Свеобухватна анализа добијених параметара потврђује да је „Бања Ковиљача" на тржишту препозната као лидер у здравственом и бањском туризму. Примјер је изузетног споја традиције, дуге 160 година, и најсавременијих технологија, иновативности, као и константног унапређења садржаја и квалитета услуга.

Остварила је добре пословне резултате, а висок степен стручности, професионалности и етичности, уважавање пословних партнера, клијената и запослених, брига о заштити животне средине, друштвена одговорност..., су параметри на основу којих је постала снажан ослонац развоју локалне заједнице, доприњела економском просперитету и свакако заслужује награду БИЗНИС ПАРТНЕР 2019. 



Награду Бизнис Партнер 2019 на свечаној додјели 6. новембра 2019. у Хотелу Цроwне Плаза Београд је примио прим. др Александар Јокић, директор Специјалне болнице. Свечаности је присуствовало преко 400 званица, а то су лауреати и њихови гости, бројни угледни привредници, представници владе, чланови дипломатског кора, уважене личности из јавног и културног живота у региону и представници великог броја медијских кућа.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар