Бесмисленост бијељинске политике

Да је у Бијељини политика изгубила сваки смисао најбоље показује актуелна надреална политичка ситуација у којој највећа опозициона странка у локалном парламенту (СНСД) брани и штити једну владајућу странку (ДЕМОС) од њихових коалиционих партнера (СДС и ПДП)!

Република Српска 07.11.2019 | 08:29
Бесмисленост бијељинске политике
При томе, СНСД-у изгледа уопште није важно што је један директор из њиховог "мезимчета" ДЕМОС-а направио минус од 600.000 марака у установи којом руководи, највише због тога што је по наредбама својих страначких шефова нагомилао велики број радника и тиме нанио огромну штету свом колективу, градском буџету, а самим тим и свим својим суграђанима и Републици Српској.

СНСД-у изгледа не смета ни то што је ДЕМОС у локалној власти са њиховим "заклетим непријатељима" СДС и ПДП, што озбиљно доводи у питање и да ли је СНСД у Бијељини права и искрена опозиција. Вјероватно ни у самом СНСД-у немају појма шта им је битно у овој надреалној ситуацији.

С друге стране, ДЕМОС по сваку цијену жели да остане у локалној власти са СДС и ПДП иако се сваки дан јавно заклињу у оданост СНСД-у. Тако испаде да је ДЕМОС у Бијељини "опозиција на власти"! Могу да их нападају, да их куде, да им обарају извјештаје директора, њима је битно само да се зову власт, било гдје, било с ким и под било којим условима.

Надреално је и то што СДС, упркос свему наведеном, жели да ДЕМОС остане с њима у власти, ваљда само због тога да их што више удаљи од СНСД-а. А, онда је велико питање и да ли је СДС искрена власт у Бијељини или ту свако за себе нешто муља на штету народа и државе.

Тешко је све ово објаснити обичним људима у Бијељини који живе веома тешко. Могло би се рећи да је на сцени потпуни колапс политичког система, морала и људскости.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

ДНС, ДРПОС, ДЕМОС

07.11.2019 07:39

Градска управа у Приједору сигурно почиње са радом у двије смјене, толико се напримало манекенки да више нема ни ммјеста ни столица за толики ДФНС-ов кадар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

07.11.2019 11:26

СНСД у Бијељини не постоји.Они не знају ни ста хоце ни ста неце

Name

ПЕРА

07.11.2019 07:45

КОЛАПС ЈЕ ОДАВНО, ОД КАД ЈЕ ДОДИК КУПИО ДВА ПАПКА. КУПИО МИЛЕ ЦАСТ И ОБРАЗ,КАКАВ СЉАМ, КО ЈЕ ГОРИ ОНАЈ СТО СЕ ПРОДАЈЕ ИЛИ ОНАЈ СТО КУПУЈЕ. ЦИСТА ПРОСТИТУЦИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има ли краја овом лудилу!

07.11.2019 07:54

Свуда исто, пропаст. Није битно које с ким, битна је само пљачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

07.11.2019 08:33

ПЉАЧКА ДО БОЛА!!!!!!!! СКИДОШЕ НАС ДО ГОЛА!!!!!!

Name

Рале

07.11.2019 08:19

Е ако народ остане нормала крај оволико папака које је бирао бице добро. Али бити слијеп крај оцију, и дозволити да раде ста хоце морамо ставити прст цело макар пет минута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

велико постење

07.11.2019 09:30

мала бара пуна крокодила свису из владајуце зинули устаим веца цак од крокодилски свеби прогутали дасе неудаве малоим било и земље у устима проклети били

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

07.11.2019 09:50

Шта је ту тешко објаснити. Сви су исти. Борба је само за позиције са којих можеш уцјењивати, муљати, пљачкати, примати дебелу плату за нерад, запослити укућане. Они ни секунде не мисле о народу и не занима их ни најмање осим мјесец дана пред изборе. Боље је имати грам власти него кило злата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари демос

07.11.2019 10:11

Уби нас бозе ови наси кадрова све се дигло ко да су пресједници дрзаве а не обицни директорцици и кобајаги неки нацелници. Онај Јовицевиц и Савиц глуме ко неку господу а не знају даље од носа а овом малом вујановицу ко да је функција мозак попила. Ту једино Дуско несто вриједи ал и он није исти цовјек од кад је посто директор. Е мој милане кога си пустио да ти коло води

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једини смисао постојања....

07.11.2019 10:32

У власт и пљацкај....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

07.11.2019 11:24

ко једном изда опет ће ови из дрпоса издали властиту странку днс да неће сдс и пдп а господин како политички дошао на руководеће мјесто тако ће и да оде логика

ОДГОВОРИТЕ