Besmislenost bijeljinske politike

Da je u Bijeljini politika izgubila svaki smisao najbolje pokazuje aktuelna nadrealna politička situacija u kojoj najveća opoziciona stranka u lokalnom parlamentu (SNSD) brani i štiti jednu vladajuću stranku (DEMOS) od njihovih koalicionih partnera (SDS i PDP)!

Republika Srpska 07.11.2019 | 08:29
Besmislenost bijeljinske politike
Pri tome, SNSD-u izgleda uopšte nije važno što je jedan direktor iz njihovog "mezimčeta" DEMOS-a napravio minus od 600.000 maraka u ustanovi kojom rukovodi, najviše zbog toga što je po naredbama svojih stranačkih šefova nagomilao veliki broj radnika i time nanio ogromnu štetu svom kolektivu, gradskom budžetu, a samim tim i svim svojim sugrađanima i Republici Srpskoj.

SNSD-u izgleda ne smeta ni to što je DEMOS u lokalnoj vlasti sa njihovim "zakletim neprijateljima" SDS i PDP, što ozbiljno dovodi u pitanje i da li je SNSD u Bijeljini prava i iskrena opozicija. Vjerovatno ni u samom SNSD-u nemaju pojma šta im je bitno u ovoj nadrealnoj situaciji.

S druge strane, DEMOS po svaku cijenu želi da ostane u lokalnoj vlasti sa SDS i PDP iako se svaki dan javno zaklinju u odanost SNSD-u. Tako ispade da je DEMOS u Bijeljini "opozicija na vlasti"! Mogu da ih napadaju, da ih kude, da im obaraju izvještaje direktora, njima je bitno samo da se zovu vlast, bilo gdje, bilo s kim i pod bilo kojim uslovima.

Nadrealno je i to što SDS, uprkos svemu navedenom, želi da DEMOS ostane s njima u vlasti, valjda samo zbog toga da ih što više udalji od SNSD-a. A, onda je veliko pitanje i da li je SDS iskrena vlast u Bijeljini ili tu svako za sebe nešto mulja na štetu naroda i države.

Teško je sve ovo objasniti običnim ljudima u Bijeljini koji žive veoma teško. Moglo bi se reći da je na sceni potpuni kolaps političkog sistema, morala i ljudskosti.

(BN)

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

DNS, DRPOS, DEMOS

07.11.2019 07:39

Gradska uprava u Prijedoru sigurno počinje sa radom u dvije smjene, toliko se naprimalo manekenki da više nema ni mmjesta ni stolica za toliki DFNS-ov kadar.

ODGOVORITE
Name

Gagi

07.11.2019 11:26

SNSD u Bijeljini ne postoji.Oni ne znaju ni sta hoce ni sta nece

Name

PERA

07.11.2019 07:45

KOLAPS JE ODAVNO, OD KAD JE DODIK KUPIO DVA PAPKA. KUPIO MILE CAST I OBRAZ,KAKAV SLJAM, KO JE GORI ONAJ STO SE PRODAJE ILI ONAJ STO KUPUJE. CISTA PROSTITUCIJA

ODGOVORITE
Name

Ima li kraja ovom ludilu!

07.11.2019 07:54

Svuda isto, propast. Nije bitno koje s kim, bitna je samo pljačka.

ODGOVORITE
Name

ЖИКА Ж

07.11.2019 08:33

PLJAČKA DO BOLA!!!!!!!! SKIDOŠE NAS DO GOLA!!!!!!

Name

Rale

07.11.2019 08:19

E ako narod ostane normala kraj ovoliko papaka koje je birao bice dobro. Ali biti slijep kraj ociju, i dozvoliti da rade sta hoce moramo staviti prst celo makar pet minuta.

ODGOVORITE
Name

veliko postenje

07.11.2019 09:30

mala bara puna krokodila svisu iz vladajuce zinuli ustaim veca cak od krokodilski svebi progutali dase neudave maloim bilo i zemlje u ustima prokleti bili

ODGOVORITE
Name

Logika

07.11.2019 09:50

Šta je tu teško objasniti. Svi su isti. Borba je samo za pozicije sa kojih možeš ucjenjivati, muljati, pljačkati, primati debelu platu za nerad, zaposliti ukućane. Oni ni sekunde ne misle o narodu i ne zanima ih ni najmanje osim mjesec dana pred izbore. Bolje je imati gram vlasti nego kilo zlata.

ODGOVORITE
Name

Stari demos

07.11.2019 10:11

Ubi nas boze ovi nasi kadrova sve se diglo ko da su presjednici drzave a ne obicni direktorcici i kobajagi neki nacelnici. Onaj Jovicevic i Savic glume ko neku gospodu a ne znaju dalje od nosa a ovom malom vujanovicu ko da je funkcija mozak popila. Tu jedino Dusko nesto vrijedi al i on nije isti covjek od kad je posto direktor. E moj milane koga si pustio da ti kolo vodi

ODGOVORITE
Name

Jedini smisao postojanja....

07.11.2019 10:32

U vlast i pljackaj....

ODGOVORITE
Name

Logika

07.11.2019 11:24

ko jednom izda opet će ovi iz drposa izdali vlastitu stranku dns da neće sds i pdp a gospodin kako politički došao na rukovodeće mjesto tako će i da ode logika

ODGOVORITE