Бора Дрљача задржан у болници!

Бора Дрљача, осим што се још увек није у потпуности опоравио од смрти супруге Раде, бори се и са здравственим проблемима. Због честих тегоба и болова које има у последње време завршио је у Ургентном центру, а како се наводи, лекари су га задржали на детаљним испитивањима.

Забава 07.11.2019 | 13:00
Бора Дрљача задржан у болници!
"Бора је дуго трпео болове, мислио је да ће га проћи, као и обично, међутим, како целе ноћи ока није склопио, рано јутрос је био принуђен да оде у Ургентни центар. Будући да је у годинама, лекари су га задржали на детаљним испитивањима како би утврдили узрок његових тегоба. Биће у болници неколико дана док не установе шта тачно проузрокује болове", открио је извор.



"Тачна је информација! Он је отишао јутрос у Ургентни центар, тамо има лекаре који су његови пријатељи. Мора да изврши комплетно испитивање, генералку! Хоће да испита како стоји са здрављем. Хоће да провери и јетру и бубреге и бешику и простату! Највише је отишао због простате. Сутра ће да почне са комплетним анализама, ма биће он добро", поручио је његов пријатељ Ера Ојданић.

Извор:Курир.рс, Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар