Bora Drljača zadržan u bolnici!

Bora Drljača, osim što se još uvek nije u potpunosti oporavio od smrti supruge Rade, bori se i sa zdravstvenim problemima. Zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio je u Urgentnom centru, a kako se navodi, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.

Zabava 07.11.2019 | 13:00
Bora Drljača zadržan u bolnici!
"Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove", otkrio je izvor.



"Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro", poručio je njegov prijatelj Era Ojdanić.

Izvor:Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić

Komentari / 0

Ostavite komentar