Сон нокаутирао црвено-беле на "Митићу"!

Фудбалери Црвене звезде поражени су убедљиво од лондонског Тотенхема 4:0 (1:0) у мечу четвртог кола Лиге шампиона.

Фудбал 06.11.2019 | 23:09
Сон нокаутирао црвено-беле на "Митићу"!
Вођство Спурсима пред више од 42.000 гледалаца на "Рајку Митићу" донео је Ђовани Ло Селсо после серије одбитака у 34. минуту меча.

Утакмицу је решеио Хјеонг-мин Сон са два гола у размаку од четири минута у првом кварталу другог полувремена.

Коначан резултат је пет минута пре краја поставио резервиста Кристијан Ериксен, на асистенцију колеге са "купе" Рајана Сесењона, у тренуцима када је Звезда имала играча мање због повреде Павкова, а без права на измену.

Црвено-бели су све време били у подређеном положају, али су упркос томе колико-толико парирали гостима у првих сат времена сусрета.

Српски шампион је при 0:0 пропустио стопостотну шансу, Милан Павков је промашио зицер ситуацију један на један са голманом Тототенхема.

У завршници првог полувремена Ван ла Пара погађа стативу, а у наставку акције лопта завршава на пречки након неспретне интервенције Санчеса.

У другом делу меча Звезда није успела да на сличан начин угрози гол Тотенхема, који је брзим акцијама у три потеза казнио сваки празан простор који су црвено-бели оставили на средини терена.

Након повреде Павкова, а без права Милојевића на измену, гости без претеране иницијативе користе бројчану предност и стижу до коначних 4:0.

Сесењон је убацио са леве стране лопту у срце казненог до Ериксена који је одбио напад чувара и уз одбитак убацио лопту у гол.

Овом победом Тотенхем се приближио нокаут фази ЛШ јер има четири бода више од Звезде два кола пре краја. Црвено-бели су трећи са два бода више од Олимпијакоса с којим ће највероватније у Пиреју имати директан обрачун за место у Лиги Европе.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар