Son nokautirao crveno-bele na "Mitiću"!

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su ubedljivo od londonskog Totenhema 4:0 (1:0) u meču četvrtog kola Lige šampiona.

Fudbal 06.11.2019 | 23:09
Son nokautirao crveno-bele na "Mitiću"!
Vođstvo Spursima pred više od 42.000 gledalaca na "Rajku Mitiću" doneo je Đovani Lo Selso posle serije odbitaka u 34. minutu meča.

Utakmicu je rešeio Hjeong-min Son sa dva gola u razmaku od četiri minuta u prvom kvartalu drugog poluvremena.

Konačan rezultat je pet minuta pre kraja postavio rezervista Kristijan Eriksen, na asistenciju kolege sa "kupe" Rajana Sesenjona, u trenucima kada je Zvezda imala igrača manje zbog povrede Pavkova, a bez prava na izmenu.

Crveno-beli su sve vreme bili u podređenom položaju, ali su uprkos tome koliko-toliko parirali gostima u prvih sat vremena susreta.

Srpski šampion je pri 0:0 propustio stopostotnu šansu, Milan Pavkov je promašio zicer situaciju jedan na jedan sa golmanom Tototenhema.

U završnici prvog poluvremena Van la Para pogađa stativu, a u nastavku akcije lopta završava na prečki nakon nespretne intervencije Sančesa.

U drugom delu meča Zvezda nije uspela da na sličan način ugrozi gol Totenhema, koji je brzim akcijama u tri poteza kaznio svaki prazan prostor koji su crveno-beli ostavili na sredini terena.

Nakon povrede Pavkova, a bez prava Milojevića na izmenu, gosti bez preterane inicijative koriste brojčanu prednost i stižu do konačnih 4:0.

Sesenjon je ubacio sa leve strane loptu u srce kaznenog do Eriksena koji je odbio napad čuvara i uz odbitak ubacio loptu u gol.

Ovom pobedom Totenhem se približio nokaut fazi LŠ jer ima četiri boda više od Zvezde dva kola pre kraja. Crveno-beli su treći sa dva boda više od Olimpijakosa s kojim će najverovatnije u Pireju imati direktan obračun za mesto u Ligi Evrope.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar