Аутом ударио ученике, оштетио два возила

У Брчком се синоћ око 19. 10 часова догодила несрећа у којој су повријеђена два пјешака, оштећена два возила и продавница у стамбеном објекту.

Република Српска 06.11.2019 | 12:02
Аутом ударио ученике, оштетио два возила
Возач В.П. је управљајући возилом “шкода октавиа” одузео првенство пролаза у улици Јосипа Јураја Штросмајера и сударио се са два возила марке “пасат” којим су управљали П.М. и Д.Г. Возач је наставио бјежати и у раскрсници улица Ј. Чампаре и Жељезничка ударио је двојицу ученика 2004. и 2003. годиште који су прелазили улицу преко пјешачког.

Према ријечима очевидаца, ни ту се није зауставио, већ је наставио бјежати, али је због неприлагођене брзине на удаљености од око 300 метара ударио у зграду, тачније у дио гдје се налази продавница.

Како су рекли, младић је изашао из возила и почео бјежати те се сакрио у свом стану. Полицијски службеници су опколили ово подручје и ухапсили га око 21.20 часова. 

В.П. се терети за кривично дјело Неуказивање помоћи особи повријеђеној у саобраћајној несрећи. Полиција је претресла његов стан и возило по наредби Основног суда Брчко дистрикта.

Повријеђени ученици су пребачени на КУМ болнице у Брчком гдје су им срећом констатоване лакше повреде, а на возилима које је урадио раније је причињена материјална штета.

О догађају је упознат дежурни тужилац Тужилаштва Брчког који ће наставити рад на овом случају након што осумњичени буде предат у њихову надлежност.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нострадамус

06.11.2019 11:15

И то све у складу са законом.

ОДГОВОРИТЕ