Претукли шумара пајсерима и оштетили камион

Полиција из Модриче ухапсила је М. М. и М. Т. из тог града зато што су напали неколико особа, међу којима су били и лугари, те оштетили камион превозника, које је, како кооперанте нагаовало Шумско газдинство Добој, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 06.11.2019 | 10:26
Претукли шумара пајсерима и оштетили камион
Како сазнајемо из локалних извора, лугар је претучен пајсерима и металним шипкама, док су се двојица радника, која су радила на извозу шуме, спасила бегством. Међутим, и то је могло завршити кобно, пошто су, не познајући терен, бјежали кроз минско поље.

-Три километра су бјежли кроз минско поље, једва смо их нашли. Срећом, нису нагазили ни на једну мину. Могли су, на правди бога изгубити главе – прича саговорник Српскаинфо. 

У полицији су потврдили да су насилници одмах приведени. Портпаролка ПУ Добој Драгана Керкез је рекла да су им се јуче обратиле особе које су рекле да су их напале непознате особе.

– Пријавили су и да им је оштећен и камион Ман. Они си тај дан били ангажовани од стране Шумске управе ради превоза бесправно посјечених стабала. Полиција је изашла на терену и утврдила да су за овај напад одговорни М. М. И М. Т. И о свему је обавијештен дежурни тужилац – појаснила је Керкезова.

Како сазнајемо, ради се о двојцу М. Милошевић и М. Тешић из Модриче, који су и полицији и шумарима од раније позанти по тешким шумским крађама и голој сјечи на подручју ШГ Добој.

(Блиц)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Мирослав

06.11.2019 09:37

Ови лопови а шумари поштени, па сви знамо како се сјече шума и ко аминује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

06.11.2019 18:57

У конкретном слуцају сумари су послати на задатак, то јест били су на радном мјесту. Овим се саље порука да у овако уредјеној дрзави сутра мозе да се деси вијест да на примјер оде на терен здравствени радник, па се уз'пут некоме не свиди па буде премлацен због какве ситне зацкољице. Годинама поред нас се десавају цак и убиства која се не рјесавају, истраге по тузиластву су у току. Једно од њих се десило на данасњи дан прије 12 година у Б.Луци тик поред управе полиције. Због тога је крајње вријеме да се над овим и оваквим појавама дебело замислимо куда као друство идемо???

Name

Ре

06.11.2019 19:20

Сумари су веци лопви од ових сумокрадица.Вјероватно нису ставили довољно пара у дзеп од ове двојице ухапсених па су се онда сјетили да раде по закону.

Name

ре

06.11.2019 20:40

Ови сто сијеку суме, "купе" сумара да им дознаци прореду тудје суме која је под узурпацијом, сто је посебно изразено на Требави.

Name

Др. Живаго

07.11.2019 06:16

Е ова двојица крали шуму а Омеру и Распопу ништа дали нису. Е то неће да може.

Name

Зизи

06.11.2019 12:37

Све познате фаце полицији. Докле це се нагадјати са судијама. Судије би треба преиспитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

06.11.2019 14:13

Ове треба казнити сто су безправно сјекли суму,а ове казнити сто су везправно возили усјецено.Па их јос све скупа казнити за ремецење јавног реда и мира.Поготово ако су реметили мир сумских зивотиња нпр.зацева лисица и осталих нама драгих зивотиња.

Name

Милан

06.11.2019 20:06

Не подржавам силу, али видјели људи да шумари покрадосе све, нормално уз сагласност претпостављених, те и они сијеку, можда за преживљавање. Каже један мој пријатељ, а ради у шумском газдинству, није проблем сачувати шуму од сумокрадица, немогуће сачувати од шумара. Каже ми он од 20 камиона ( стицара) мозда један има уредну документацију. Стицари функционишу послије редовног радног времена. Лакше им предвече, мање вруће.

ОДГОВОРИТЕ