Како изгледа и чиме се бави рођени брат Здравка Чолића?!

Здравко Чолић има рођеног брата, али то мало ко зна јер се о његовом приватном животу не пише превише.

Забава 05.11.2019 | 15:00
Како изгледа и чиме се бави рођени брат Здравка Чолића?!
Здравко Чолић је једна од највећих звезда бивше Југославије. Потиче из скромне породице - мајка Стана је била домаћица, а отац Владимир је био полицијски официр у Министарству унутрашњих послова. Чола има и брата Драгана који је четири године млађи.

Здравков брат је изабрао потпуно другачији посао. Док Здравко наступа, слика се и даје интервјуе, његов брат Драган држи ћевабџиницу у Београду.



Чола је за свог брата јако везан, а љубав током детињства уткали су њихови родитељи.

"Они су све учинили како би брата Драгана и мене извели на прави пут и све најбоље су дали нама двојици", рекао је раније Чола.

Након смрти мајке, Здравко и његов брат Драган још више су се везали.



"Наши родитељи су учинили све како бисмо Драган и ја изашли на прави пут. Отац ми је купио први грамофон, прву гитару и то све од једне плате, јер је мама била домаћица", рекао је Чола.

Драган је пре неколико година наводно откупио оригинални рецепт за чувене сарајевске ћевапе, а рецепт му је продао познати тамошњи ћевабџија Хоџић.



Иако не воли да се показује у јавности, Драган и Здравко су веома везани и кад год је Чола у Београду, максимално се труди да проводи време са својим братом, као и осталим члановима породице.

Иначе, још један члан Здравкове фамилије не воли да се појављује у јавности, а реч је о жени.

Извор:Ало.рс Фото:Дејан Бриза/ фацебоок

Коментари / 0

Оставите коментар