Kako izgleda i čime se bavi rođeni brat Zdravka Čolića?!

Zdravko Čolić ima rođenog brata, ali to malo ko zna jer se o njegovom privatnom životu ne piše previše.

Zabava 05.11.2019 | 15:00
Kako izgleda i čime se bavi rođeni brat Zdravka Čolića?!
Zdravko Čolić je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Potiče iz skromne porodice - majka Stana je bila domaćica, a otac Vladimir je bio policijski oficir u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Čola ima i brata Dragana koji je četiri godine mlađi.

Zdravkov brat je izabrao potpuno drugačiji posao. Dok Zdravko nastupa, slika se i daje intervjue, njegov brat Dragan drži ćevabdžinicu u Beogradu.Čola je za svog brata jako vezan, a ljubav tokom detinjstva utkali su njihovi roditelji.

"Oni su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici", rekao je ranije Čola.

Nakon smrti majke, Zdravko i njegov brat Dragan još više su se vezali."Naši roditelji su učinili sve kako bismo Dragan i ja izašli na pravi put. Otac mi je kupio prvi gramofon, prvu gitaru i to sve od jedne plate, jer je mama bila domaćica", rekao je Čola.

Dragan je pre nekoliko godina navodno otkupio originalni recept za čuvene sarajevske ćevape, a recept mu je prodao poznati tamošnji ćevabdžija Hodžić.Iako ne voli da se pokazuje u javnosti, Dragan i Zdravko su veoma vezani i kad god je Čola u Beogradu, maksimalno se trudi da provodi vreme sa svojim bratom, kao i ostalim članovima porodice.

Inače, još jedan član Zdravkove familije ne voli da se pojavljuje u javnosti, a reč je o ženi.

Izvor:Alo.rs Foto:Dejan Briza/ facebook

Komentari / 0

Ostavite komentar