Брутално претучен усред пицерије у Београду

Илија Вучевић претучен је ноћас један час послије поноћи усред пицерије Трг у Београду, како тврди, само зато што су двојица мушкараца мислила да је хомосексуалац “јер је носио љубичасту торбу за пса”.

Србија 02.11.2019 | 17:14
Брутално претучен усред пицерије у Београду
Како Блиц незванично сазнаје, Илију су напала два НН лица, која су му задала више удараца и побјегла у непознатом правцу. Из овог напада Вучевић је изашао са бројним модрицам аи огреборинама у предјелу главе, једним шавом, као и три избијена зуба.

– Чекали смо у реду у пицерији када сам пришао другу да узмем пицу, један од њих је почео да провоцира да сам геј зато што носим љубичасту торбу, то је иначе торба за пса. Наставио је да добацује на шта сам му ја одговорио да ћути.

Онда су почели да ме гурају, неки људи су покушали да спријече, али су ме ударили десетак пута. Тек када је супруга која ме је чекала напољу ушла унутра и почела да показује прстен и виче како нисам хомосексуалац и да ми је она жена престали су и побјегли – каже Вучевић. 

Након тога је стигла полиција и хитна помоћ, а Вучевићу су у Ургентном центру констатоване тешке тјелесне повреде.

– У полицији смо били до пола шест јутрос, поднио сам пријаву против НН лица, а тек након што се тужилац упути у случај знаћу како ће овај напад бити окарактерисан – напомиње Вучевић.

Како је незванично потврђено, овај инцидент полицији је пријављен око 3 часа ујутро и полиција интензивно ради на проналаску нападача.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар