Brutalno pretučen usred picerije u Beogradu

Ilija Vučević pretučen je noćas jedan čas poslije ponoći usred picerije Trg u Beogradu, kako tvrdi, samo zato što su dvojica muškaraca mislila da je homoseksualac “jer je nosio ljubičastu torbu za psa”.

Srbija 02.11.2019 | 17:14
Brutalno pretučen usred picerije u Beogradu
Kako Blic nezvanično saznaje, Iliju su napala dva NN lica, koja su mu zadala više udaraca i pobjegla u nepoznatom pravcu. Iz ovog napada Vučević je izašao sa brojnim modricam ai ogreborinama u predjelu glave, jednim šavom, kao i tri izbijena zuba.

– Čekali smo u redu u piceriji kada sam prišao drugu da uzmem picu, jedan od njih je počeo da provocira da sam gej zato što nosim ljubičastu torbu, to je inače torba za psa. Nastavio je da dobacuje na šta sam mu ja odgovorio da ćuti.

Onda su počeli da me guraju, neki ljudi su pokušali da spriječe, ali su me udarili desetak puta. Tek kada je supruga koja me je čekala napolju ušla unutra i počela da pokazuje prsten i viče kako nisam homoseksualac i da mi je ona žena prestali su i pobjegli – kaže Vučević. 

Nakon toga je stigla policija i hitna pomoć, a Vučeviću su u Urgentnom centru konstatovane teške tjelesne povrede.

– U policiji smo bili do pola šest jutros, podnio sam prijavu protiv NN lica, a tek nakon što se tužilac uputi u slučaj znaću kako će ovaj napad biti okarakterisan – napominje Vučević.

Kako je nezvanično potvrđeno, ovaj incident policiji je prijavljen oko 3 časa ujutro i policija intenzivno radi na pronalasku napadača.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar