Злата купује гробно место!

Злата Петровић, за разлику од својих колега, не живи од данас до сутра, већ штеди новац. Певачица за Курир открива да има свој црни фонд и да озбиљно размишља да до краја ове године купи гробно место за себе.

Забава 01.11.2019 | 14:00
Злата купује гробно место!
Фолкерка истиче да ју је немаштина натерала да научи како се располаже парама, које је много зарадила током своје каријере на бројним ромским прославама и концертним турнејама.

- Никада нисам остајала без динара у новчанику јер сам увек водила рачуна. Почела сам да размишљам о црним данима и себи сам последња карика. Ако ја немам, нема ко сутра да ми помогне. Помогла сам целој бројној фамилији да се скући, како својој деци тако и њима. Била сам уз њих и физички и психички. Имам свој црни фонд за не дај боже. Једноставно су ме живот и немаштина научили да штедим и одвајам са стране. Не живим од данас до сутра, већ распоређујем како и колико могу. Могла сам преко ноћи све да изгубим, али пазила сам. Нисам се одавала ничему лошем, што би могло да утиче на мој живот и новчаник. Међутим, никад се не зна.

Живот је чудо, сутра може да се деси земљотрес и нико ништа више неће имати. Али без обзира на то, мени овај црни фонд даје неку малу сигурност. Радила сам толико година, не бих могла да дозволим себи да живим у подруму. И своју пензију сам завршила по протоколу. Размишљам о будућности. Сутра ћу себи и гробно место да купим, одвојила сам новац. То је живот. Дешава се нешто чудно, откуд знам где ће ме однети. Шта ћу, зато и не остајем без новца - каже певачица.

Злата истиче да се многи са естраде фолирају у јавности да поседују куле и градове, а да код куће једва имају шта да једу.

- Мене нико никада у животу није ништа учио, само сам „крала“ од људи. Родитељи нису могли ничему да ме науче, а у том поднебљу људи су живели скромно. Брзо ме је живот одвео и рекао ми: „Ти мораш да радиш и зарадиш.“ Тако сам и радила. Ја сам човек који страшно води рачуна о приоритетима. Није ми важно да будем сређена на улици цакум-пакум, а с друге стране, да нема кер за шта да ме уједе, да дугујем и богу и народу, да немам кућиште. Већином тако раде људи. Па неке моје колеге се курче на улици и пуше најскупље цигарете, а код куће мотају траву. Питање је да ли имају шта да једу. Ја то у животу не бих радила. Каква сам на пијаци, таква сам на сцени и у емисији. Мени се није променио ни речник нити ишта друго. Идем, бре, како ја идем - рекла је фолкерка.

Извор:Курир Фото: Схуттерстоцк, Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар