Zlata kupuje grobno mesto!

Zlata Petrović, za razliku od svojih kolega, ne živi od danas do sutra, već štedi novac. Pevačica za Kurir otkriva da ima svoj crni fond i da ozbiljno razmišlja da do kraja ove godine kupi grobno mesto za sebe.

Zabava 01.11.2019 | 14:00
Zlata kupuje grobno mesto!
Folkerka ističe da ju je nemaština naterala da nauči kako se raspolaže parama, koje je mnogo zaradila tokom svoje karijere na brojnim romskim proslavama i koncertnim turnejama.

- Nikada nisam ostajala bez dinara u novčaniku jer sam uvek vodila računa. Počela sam da razmišljam o crnim danima i sebi sam poslednja karika. Ako ja nemam, nema ko sutra da mi pomogne. Pomogla sam celoj brojnoj familiji da se skući, kako svojoj deci tako i njima. Bila sam uz njih i fizički i psihički. Imam svoj crni fond za ne daj bože. Jednostavno su me život i nemaština naučili da štedim i odvajam sa strane. Ne živim od danas do sutra, već raspoređujem kako i koliko mogu. Mogla sam preko noći sve da izgubim, ali pazila sam. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik. Međutim, nikad se ne zna.

Život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati. Ali bez obzira na to, meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost. Radila sam toliko godina, ne bih mogla da dozvolim sebi da živim u podrumu. I svoju penziju sam završila po protokolu. Razmišljam o budućnosti. Sutra ću sebi i grobno mesto da kupim, odvojila sam novac. To je život. Dešava se nešto čudno, otkud znam gde će me odneti. Šta ću, zato i ne ostajem bez novca - kaže pevačica.

Zlata ističe da se mnogi sa estrade foliraju u javnosti da poseduju kule i gradove, a da kod kuće jedva imaju šta da jedu.

- Mene niko nikada u životu nije ništa učio, samo sam „krala“ od ljudi. Roditelji nisu mogli ničemu da me nauče, a u tom podneblju ljudi su živeli skromno. Brzo me je život odveo i rekao mi: „Ti moraš da radiš i zaradiš.“ Tako sam i radila. Ja sam čovek koji strašno vodi računa o prioritetima. Nije mi važno da budem sređena na ulici cakum-pakum, a s druge strane, da nema ker za šta da me ujede, da dugujem i bogu i narodu, da nemam kućište. Većinom tako rade ljudi. Pa neke moje kolege se kurče na ulici i puše najskuplje cigarete, a kod kuće motaju travu. Pitanje je da li imaju šta da jedu. Ja to u životu ne bih radila. Kakva sam na pijaci, takva sam na sceni i u emisiji. Meni se nije promenio ni rečnik niti išta drugo. Idem, bre, kako ja idem - rekla je folkerka.

Izvor:Kurir Foto: Shutterstock, Dragan Kadić

Komentari / 0

Ostavite komentar