Карлеуша моли Душка да поцепа папир о разводу брака!

И поред тога што су постигли договор о споразумном прекиду брака, Јелена не одустаје од помирења с фудбалером.

Забава 01.11.2019 | 13:00
Карлеуша моли Душка да поцепа папир о разводу брака!
Јелена Карлеуша преклиње мужа Душка Тошића да поцепа предлог о споразумном разводу брака који су недавно потписали, сазнаје Курир.

Иако су фудбалеровом адвокату предали потписан папир, певачица на све начине покушава да спречи њихов растанак. - Јелена живи у нади да ће ипак успети да спасе брак с Душком. Покушала је поново да разговара с њим и замоли га да адвокат ништа не предаје суду и да јој пружи последњу шансу. Убеђује га да треба да остану заједно, преклиње га и обећава да ће радити све што он буде тражио од ње. Уколико Тошићев адвокат ипак предлог преда суду, брачни пар ће имати могућност да се и тада предомисли. Јелена се и томе нада јер је Душко засад неумољив - открива наш извор.

Певачица и фудбалер, као што је Курир јуче објавио, потписали су предлог за споразумни развод брака у којем су се договорили о подели имовине и старатељства над ћеркама Атином и Ником. Према том предлогу, који још није ушао у судску процедуру, Јелени остаје вила на Дедињу, Душку стан у којем су заједно живели у истом елитном београдском насељу, а деци ће давати најмање 3.000 евра месечно и обезбедити све што им буде неопходно.

Поред јасних одредби о имовини и деци, у том предлогу, како сазнајемо, стоји и да је пар узајамним напором и трудом покушавао да усклади и одржи брачну заједницу. Међутим, у томе нису успели јер се немогућност усклађивања брачних односа налази у њиховим наравима и различитом васпитању, који су независно од њихове воље створили дубок поремећај међу њима, тако да је њихов даљи заједнички живот постао неподношљив и немогућ.

Неколико дана пред Дивнину смрт Душко је из Кине адвокату послао пуномоћје за покретање споразумног развода, али је ипак одустао јер је знао колико је Јелена била везана за мајку. Међутим, сад је потез поново повучен.

Извор:Курир Фото: Немања Николић, Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар