Karleuša moli Duška da pocepa papir o razvodu braka!

I pored toga što su postigli dogovor o sporazumnom prekidu braka, Jelena ne odustaje od pomirenja s fudbalerom.

Zabava 01.11.2019 | 13:00
Karleuša moli Duška da pocepa papir o razvodu braka!
Jelena Karleuša preklinje muža Duška Tošića da pocepa predlog o sporazumnom razvodu braka koji su nedavno potpisali, saznaje Kurir.

Iako su fudbalerovom advokatu predali potpisan papir, pevačica na sve načine pokušava da spreči njihov rastanak. - Jelena živi u nadi da će ipak uspeti da spase brak s Duškom. Pokušala je ponovo da razgovara s njim i zamoli ga da advokat ništa ne predaje sudu i da joj pruži poslednju šansu. Ubeđuje ga da treba da ostanu zajedno, preklinje ga i obećava da će raditi sve što on bude tražio od nje. Ukoliko Tošićev advokat ipak predlog preda sudu, bračni par će imati mogućnost da se i tada predomisli. Jelena se i tome nada jer je Duško zasad neumoljiv - otkriva naš izvor.

Pevačica i fudbaler, kao što je Kurir juče objavio, potpisali su predlog za sporazumni razvod braka u kojem su se dogovorili o podeli imovine i starateljstva nad ćerkama Atinom i Nikom. Prema tom predlogu, koji još nije ušao u sudsku proceduru, Jeleni ostaje vila na Dedinju, Dušku stan u kojem su zajedno živeli u istom elitnom beogradskom naselju, a deci će davati najmanje 3.000 evra mesečno i obezbediti sve što im bude neophodno.

Pored jasnih odredbi o imovini i deci, u tom predlogu, kako saznajemo, stoji i da je par uzajamnim naporom i trudom pokušavao da uskladi i održi bračnu zajednicu. Međutim, u tome nisu uspeli jer se nemogućnost usklađivanja bračnih odnosa nalazi u njihovim naravima i različitom vaspitanju, koji su nezavisno od njihove volje stvorili dubok poremećaj među njima, tako da je njihov dalji zajednički život postao nepodnošljiv i nemoguć.

Nekoliko dana pred Divninu smrt Duško je iz Kine advokatu poslao punomoćje za pokretanje sporazumnog razvoda, ali je ipak odustao jer je znao koliko je Jelena bila vezana za majku. Međutim, sad je potez ponovo povučen.

Izvor:Kurir Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Komentari / 0

Ostavite komentar