Колико певачи плаћају своје хитове?

Српске музичке звезде спремне су да издвоје огроман новац како би се докопале хита! Најскупљу нумеру на естради већ годинама има Ана Николић, а у стопу је прате Адил Максутовић, Бобан Рајовић, Рада Манојловић, Аца Лукас, Ивана Селаков. . .

Забава 31.10.2019 | 17:00
Колико певачи плаћају своје хитове?
Николићева је песму "Ромале, ромали", с којим је учествовала на Беовизији 2006, платила невероватних 30.000 евра!

Толико новца отишло је у џеп аутора Кикија Лесендрића, који тврди да је атрактивна поп звезда зарадила десетоструко више. "Та песма ми је донела 30.000 евра. То није велика сума ако се узме у обзир то да је Ана Николић с њом зарадила 300.000 евра", рекао је Кики.



Вицешампионска песма на листи најскупљих је балада коју пева Адил Максутовић. Реч је о нумери "Лаку ноћ" Саше Драгића, с којом се певач вратио на сцену после скандала кад је претукао супругу Ану, ћерку Џеја Рамадановског. Како би се појавио на бини "Гранд фестивала" у пуном сјају, он је пре седам година издвојио чак 25.000.Песма има око 25 милиона евра.

Бобан Рајовић каже да је песму која га је прославила "Усне боје вина" платио 18.500 евра. "Вишеструко ми се исплатила. Ево, "Аутопут" нико није чуо, а за њу сам издвојио 8.000 евра", објашњава Рајовић.

Међу онима који су дебело одрешили кесу нашла се и Рада Манојловић. Нумеру "Пола два" платила је 10.000 евра, а још 20.000 евра је уложила у спот. "Песме су много скупе, као и спотови. Без 10.000 евра не можеш ни да почнеш да размишљаш да снимиш нешто. Колико сам новца уложила у каријеру могла сам да купим велики стану центру Београда", рекла је фолк звезда.



Дует Аце Лукаса и лване Селаков "Омакло ми се" је заједно са спотом коштао 15.000 евра. Према њиховим речима, та песма им се вишеструко исплатила.

Курир.рс/ХИТ/Фото Курир

Коментари / 0

Оставите коментар