Koliko pevači plaćaju svoje hitove?

Srpske muzičke zvezde spremne su da izdvoje ogroman novac kako bi se dokopale hita! Najskuplju numeru na estradi već godinama ima Ana Nikolić, a u stopu je prate Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Aca Lukas, Ivana Selakov. . .

Zabava 31.10.2019 | 17:00
Koliko pevači plaćaju svoje hitove?
Nikolićeva je pesmu "Romale, romali", s kojim je učestvovala na Beoviziji 2006, platila neverovatnih 30.000 evra!

Toliko novca otišlo je u džep autora Kikija Lesendrića, koji tvrdi da je atraktivna pop zvezda zaradila desetostruko više. "Ta pesma mi je donela 30.000 evra. To nije velika suma ako se uzme u obzir to da je Ana Nikolić s njom zaradila 300.000 evra", rekao je Kiki.



Vicešampionska pesma na listi najskupljih je balada koju peva Adil Maksutović. Reč je o numeri "Laku noć" Saše Dragića, s kojom se pevač vratio na scenu posle skandala kad je pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog. Kako bi se pojavio na bini "Grand festivala" u punom sjaju, on je pre sedam godina izdvojio čak 25.000.Pesma ima oko 25 miliona evra.

Boban Rajović kaže da je pesmu koja ga je proslavila "Usne boje vina" platio 18.500 evra. "Višestruko mi se isplatila. Evo, "Autoput" niko nije čuo, a za nju sam izdvojio 8.000 evra", objašnjava Rajović.

Među onima koji su debelo odrešili kesu našla se i Rada Manojlović. Numeru "Pola dva" platila je 10.000 evra, a još 20.000 evra je uložila u spot. "Pesme su mnogo skupe, kao i spotovi. Bez 10.000 evra ne možeš ni da počneš da razmišljaš da snimiš nešto. Koliko sam novca uložila u karijeru mogla sam da kupim veliki stanu centru Beograda", rekla je folk zvezda.



Duet Ace Lukasa i lvane Selakov "Omaklo mi se" je zajedno sa spotom koštao 15.000 evra. Prema njihovim rečima, ta pesma im se višestruko isplatila.

Kurir.rs/HIT/Foto Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar