Угоститељски објект изгорио у Сребреници

На језеру Перућац (плажа Оштрика) синоћ је у потпуности изгорио угоститељски објект у власништву Јасмира Бегановића. Узрок пожара још није познат, а увиђај је у току.

Босна и Херцеговина 29.10.2019 | 15:57
Угоститељски објект изгорио у Сребреници
Бегановић истиче да му је ресторан био једини извор прихода.

– С обзиром да објект ради у току љетне сезоне, привремено сам био затворио јер смо радили на преуређењу, да могу људи долазити и зими. Све је изгорјело. Не знам шта и како даље – казао је Бегановић.

Наглашава да је у протеклим годинама уложио велика средства у изградњу, а да је све нестало у трену. 

– Страшно је видјети све ово. Пет година сам улагао, одвајао од своје породице да направимо нешто, да имамо понуду и за туристе. Све је изгорјело, мислим да је то неко намјерно запалио. Иако ја нисам ни с ким у свађи, било каквом сукобу. Полиција је на терену, доћи ће и стручњаци, па да се види тачан узрок пожара – додаје Бегановић.

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста, али још није познат тачан узрок пожара.

– Јутрос око 09.30, Полицијској станици Сребреница пријављено је да је у току претходне ноћи, на угоститељском објекту у мјесту Прохићи, општина Сребреница, избио пожар. По пријави су поступили припадници ПУ Зворник који ће извршити увиђај на лицу мјеста. Тачан узрок пожара и висина материјалне штете биће накнадно утврђени – казао је  портпарол Полицијске управе Зворник Миљан Бобар.

Из Територијалне ватрогасне јединице Сребреницасу рекли да нису имали позив за гашење пожара на овом објекту.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рале

29.10.2019 15:22

Ови никад неце утврдити узрок, идемо даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

29.10.2019 16:57

Ако си осигурао објекат,онда немас проблем!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

29.10.2019 17:59

Мој пријатељ има објекат од милион еура а осигурање кошта 600 еура па више кошта каско за ауто од 50000 еура, ал цака је у томе да му никад нису исплатили штету јер је исто тако изгорио

ОДГОВОРИТЕ