Меси: Роналдо је најбољи нападач кога сам гледао!

Фудбалер Барселоне и репрезентативац Аргентине Лионел Меси рекао је да је Роналдо Назарио де Лима најбољи нападач кога је гледао у животу.

Фудбал 28.10.2019 | 17:16
Меси: Роналдо је најбољи нападач кога сам гледао!
Аргентински нападач је дао интервју за "ТyЦ Спортс" и том приликом причао о ВАР-у, саиграчима, будућности, прошлости као и о томе кога он сматра најбољим нападачем икад којег је он гледао.  

"Свиђа ми се ВАР ако се он користи добро. Оно што ми се не свиђа је да је он уведен како би се отклониле сумње код спорних одлука, али чини ми се да још увек не функционише. На крају, одлуке још увек одређују судије. Дакле, ВАР је добра ствар, али не користи се добро", рекао је Меси.



Меси је на кратко прокоментарисао бивше и садашње саиграче, како из репрезентације, тако и из клуба.  

"Роналдињо ми је много помогао. У први тим сам ушао са само 16-17 година, а он је учинио да се осећам комфорно. После тога на терену сам увек гледао где је он, али нисмо имали прилике да игра дуже заједно. Волео бих да сам више играо са Роналдињом. Сада је ту Луис Суарес. Када играте на свака три дана, навикнете се једни на друге. Имамо децу истих година, свакодневно се дружимо...", додао је Меси. 

За омаленог Аргентинца, "зуба'' Роналдо је најбољи нападач икада. 

"Роналдо је био феномен. Од свих нападача које сам имао прилике да видим, он је био најбољи. Био је стварно невероватан", рекао је Меси. 

Меси не намерава да напусти Барселону, али исто тако не искључује могућност да једнотг дана заигра за њему омиљени клуб Њуелс олд бојс.  

"Не желим да идем одавде. Не могу сада да мислим о евентуалном одласку из Барселоне. Један од мојих снова је да заиграм у Аргентини за Њуелс, али не знам да ли ће се то догодити. Имам породицу и њу стављам испред својих жеља", закључио је Меси.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар