Mesi: Ronaldo je najbolji napadač koga sam gledao!

Fudbaler Barselone i reprezentativac Argentine Lionel Mesi rekao je da je Ronaldo Nazario de Lima najbolji napadač koga je gledao u životu.

Fudbal 28.10.2019 | 17:16
Mesi: Ronaldo je najbolji napadač koga sam gledao!
Argentinski napadač je dao intervju za "TyC Sports" i tom prilikom pričao o VAR-u, saigračima, budućnosti, prošlosti kao i o tome koga on smatra najboljim napadačem ikad kojeg je on gledao.  

"Sviđa mi se VAR ako se on koristi dobro. Ono što mi se ne sviđa je da je on uveden kako bi se otklonile sumnje kod spornih odluka, ali čini mi se da još uvek ne funkcioniše. Na kraju, odluke još uvek određuju sudije. Dakle, VAR je dobra stvar, ali ne koristi se dobro", rekao je Mesi.Mesi je na kratko prokomentarisao bivše i sadašnje saigrače, kako iz reprezentacije, tako i iz kluba.  

"Ronaldinjo mi je mnogo pomogao. U prvi tim sam ušao sa samo 16-17 godina, a on je učinio da se osećam komforno. Posle toga na terenu sam uvek gledao gde je on, ali nismo imali prilike da igra duže zajedno. Voleo bih da sam više igrao sa Ronaldinjom. Sada je tu Luis Suares. Kada igrate na svaka tri dana, naviknete se jedni na druge. Imamo decu istih godina, svakodnevno se družimo...", dodao je Mesi. 

Za omalenog Argentinca, "zuba'' Ronaldo je najbolji napadač ikada. 

"Ronaldo je bio fenomen. Od svih napadača koje sam imao prilike da vidim, on je bio najbolji. Bio je stvarno neverovatan", rekao je Mesi. 

Mesi ne namerava da napusti Barselonu, ali isto tako ne isključuje mogućnost da jednotg dana zaigra za njemu omiljeni klub Njuels old bojs.  

"Ne želim da idem odavde. Ne mogu sada da mislim o eventualnom odlasku iz Barselone. Jedan od mojih snova je da zaigram u Argentini za Njuels, ali ne znam da li će se to dogoditi. Imam porodicu i nju stavljam ispred svojih želja", zaključio je Mesi.

(Kurir sport)

Komentari / 0

Ostavite komentar