Плаћају вам 46.000 евра за годину дана ношења папуча!

Компанија "Бедроом Атхлетицс" објавила је конкурс у ком тражи људе који ће тестирати папуче и за тај посао добити екстремно високу плату за годину дана ношења папуча!

Занимљивости 28.10.2019 | 22:00
Плаћају вам 46.000 евра за годину дана ношења папуча!
Ако волите папуче, ако проводите много времена код куће, ако знате шта једне папуче чини савршеним, онда сте потенцијални кандидат за овај посао из снова.

Уговор траје 12 месеци, а за овај посао "тестер папуча" добиће око 40.000 фунти (сразмерно) односно око 46.000 евра за годину дана, наводе британски медији, Пријаве за посао примају се до 18. новембра.

"Бити плаћен за ношење папуча цео дан можда изгледа као прилично тривијалан посао, али нама је јако важно да наши производи буду доброг квалитета и да буду удобни свима који их одаберу за ношење."каже директор компаније Ховард Ветер Стога верујемо да ће тзв. тестер за папуче нашем тиму бити од велике важности у стицању увида и повратних информација за унапређење наших папуча", наовди се у саопштењу компаније "Бедроом Атхлетицс"

За додатне информације као и за конурисање за посао како наовде британски медји морате да посетите њихов сајт и пошаљете емаил компанији.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар