Plaćaju vam 46.000 evra za godinu dana nošenja papuča!

Kompanija "Bedroom Athletics" objavila je konkurs u kom traži ljude koji će testirati papuče i za taj posao dobiti ekstremno visoku platu za godinu dana nošenja papuča!

Zanimljivosti 28.10.2019 | 22:00
Plaćaju vam 46.000 evra za godinu dana nošenja papuča!
Ako volite papuče, ako provodite mnogo vremena kod kuće, ako znate šta jedne papuče čini savršenim, onda ste potencijalni kandidat za ovaj posao iz snova.

Ugovor traje 12 meseci, a za ovaj posao "tester papuča" dobiće oko 40.000 funti (srazmerno) odnosno oko 46.000 evra za godinu dana, navode britanski mediji, Prijave za posao primaju se do 18. novembra.

"Biti plaćen za nošenje papuča ceo dan možda izgleda kao prilično trivijalan posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobrog kvaliteta i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje."kaže direktor kompanije Hovard Veter Stoga verujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u sticanju uvida i povratnih informacija za unapređenje naših papuča", naovdi se u saopštenju kompanije "Bedroom Athletics"

Za dodatne informacije kao i za konurisanje za posao kako naovde britanski medji morate da posetite njihov sajt i pošaljete email kompaniji.

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar