Ово је ћерка Дине Мерилна коју никада нисте видели!

Музичар Дино Мерлин неколико деценија гради успешну каријеру и док је његов пословни свет јавно експониран, приватни живот држи даље од очију јавности. Готово никада не говори о двоје деце које има, те су се многи питали због чега их крије.

Забава 28.10.2019 | 18:00
Ово је ћерка Дине Мерилна коју никада нисте видели!
Ипак, чини се да су његова деца Наида (33) и Хамза (27) сасвим својевољно одлучили да не буду део очеве славе, већ да свој пут граде мимо познатог презимена.

Дино је са супругом Амелом добио двоје деце. Ћерка Наида је посвећена информатичким наукама и има интернационалну каријеру, а завршила је постдипломске студије на Оксфорду. Живот гради далеко од естраде и музике на којој је њен отац један од успешнијих.

Како Наида изгледа, можете видети на фотографији (прва с леве стране):



Њен шест година млађи брат Хамза тренутно је на мастер студијама музичког менаџмента на Универзитету Вестминстер.

Само једном приликом, Дино је испричао како данас живе његова деца.

- Наида је рођена кад сам почињао каријеру и у детињству је доживела све – од неимаштине до, метафорички речено, "кавијара и шампањца". Навикла се на скроман живот па је њен одговор на моје питање - шта да јој донесем из Париза или Њујорка увек био: "Тата, хвала, имам све, само се што пре врати кући". Материјално је не занима, за разлику од њеног млађег брата. Кад се Хамза родио, више нисмо имали никаквих егзистенцијалних проблема и навикао се на то да му Амела и ја приуштимо шта год пожели. Кад њега питам шта му треба, и не чека да завршим реченицу, већ има листу наруџбина - истакао је својевремено популарни певач у интервјуу за хрватско издање листа "Глорија".

Извор:Ало.рс Фото:ФБ сцреенсхоот

Коментари / 0

Оставите коментар