Ovo je ćerka Dine Merilna koju nikada niste videli!

Muzičar Dino Merlin nekoliko decenija gradi uspešnu karijeru i dok je njegov poslovni svet javno eksponiran, privatni život drži dalje od očiju javnosti. Gotovo nikada ne govori o dvoje dece koje ima, te su se mnogi pitali zbog čega ih krije.

Zabava 28.10.2019 | 18:00
Ovo je ćerka Dine Merilna koju nikada niste videli!
Ipak, čini se da su njegova deca Naida (33) i Hamza (27) sasvim svojevoljno odlučili da ne budu deo očeve slave, već da svoj put grade mimo poznatog prezimena.

Dino je sa suprugom Amelom dobio dvoje dece. Ćerka Naida je posvećena informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru, a završila je postdiplomske studije na Oksfordu. Život gradi daleko od estrade i muzike na kojoj je njen otac jedan od uspešnijih.

Kako Naida izgleda, možete videti na fotografiji (prva s leve strane):



Njen šest godina mlađi brat Hamza trenutno je na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

Samo jednom prilikom, Dino je ispričao kako danas žive njegova deca.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

Izvor:Alo.rs Foto:FB screenshoot

Komentari / 0

Ostavite komentar