У шестој деценији изледа као права бомба!

Џулија Робертс открива у чему се крије тајна њеног младоликог изгледа: Захваљујући доброј нези коже, изгледа барем 10 година млађе!

Забава 28.10.2019 | 11:17
У шестој деценији изледа као права бомба!
Делује невероватно, али она данас слави 52. рођендан. Небројано пута је, са разлогом пороглашавана за најлепшу жену света. Многе даме јој завиде на изгледу и невероватно блиставом тену. Она са нама дели мале трикове којима се служи и захваљући којима изгледа тако младолико. 

Изненадићете се колико је једноставно изгледати тако неговано.

Никада не одлази на спавање, а да претходно није скинула шминку

Чак и када је уморна, не дозвољава себи да преспава са шминком на лицу. Не постоји ништа што може више да наруши добар изглед од одласка на спавање са мејкапом. Средство које користите није важно, то може бити и најобичнији сапун. Битно је да лице буде свеже и чисто преко ноћи, јер се она регенерише док спавамо, а уколико је пудер гуши то се неће десити.


Када је кожа очишћена и може да дише једино што јој недостаје је хидратантна крема. Захваљујући њој лице добије свежину и делује одморније. Џулија наноси ову крему свако вече и јутро, а она јој служи и као подлога за шминку.

Не заборавите на негу руку

Она зна да се први знаци старења примете на рукама, па их зато редовно негује. Колико времена посвећује лицу, исто толико посвећује и рукама. Креме које хидрирају руке су обавезне, јер од превише сунца и прања посуђа знају да буду суве, каже она. У току хладнијих месеци, уместо хидрататне креме, користи оне које су масније и више негују руке.

Употреба СПФ-а је обавезна током целе године 

Познато је колико су сунчеви зраци постали опасни, па је заштита обаврезна. Осим тога, од превише излагања сунцу брже се јављају боре. Глумица крему са високим заштитним фактором користи свакодневно, без обзира на годишње доба. 

Избељивање зуба у кућној варијанти



Она је позната по свом широком осмеху који плени где год да се појави. Да би њени зуби били бели, она не троши велике количине новца на скупе производе и третмане. Њени зуби су блиставо бели захваљујући соди бикарбони. Једном недељно пре пасте, зубе истраља са малом количином овог производа. 

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

28.10.2019 13:45

Ако је она најљепса зена свијета, ја сам Мерyлин Монрое!

ОДГОВОРИТЕ