Слоба пева на свадби код Ражнатовића!

Млади певач Слоба Радановић похвалио се пријатељима да је добио позив да 24. новембра ове године пева на свадби сина Цеце Ражнатовић Вељка Ражнатовића и прелепе Богдане из богате предузетничке породице Родић, а истакао је да је пресрећан што ће бити један од главних певача на весељу које изазива пажњу читавог региона.

Забава 28.10.2019 | 15:00
Слоба пева на свадби код Ражнатовића!
- Слоба је усхићен што су га Цеца и Вељко звали да пева на Вељковој гала свадби, која ће бити одржана у елитном београдском хотелу. Он просто обожава Цецу и за њега је то био позив који се не одбија иако је тог дана требало да пева у једном клубу. Слоба није морао да контактира ни са својим менаџером, већ је без њега рекао да ће му бити част да улепша славље у познатој породици - каже извор Српског телеграфа близак певачу.

Због ангажмана код Ражнатовића, Слоба још више води рачуна о исхрани и тренира како би на свадби био у топ-форми јер је свестан да ће непрестано да севају блицеви фото-апарата и да снимају камере, као и да ће слике од тог дана бити објављене на порталима и околних земаља.

Познато је да ће се Богданино и Вељково црквено венчање одржати у Храму Светог Саве, као и да ће се славље наставити у луксузном београдском хотелу. У породицама Родић и Ражнатовић увелико су припреме у току и праве се спискови званица, којих ће бити око 500, према првом договору.

Уз Радановића, који је популарност стекао у ријалиитију "Задруга", певаће и темпераментна Александра Младеновић, која је рекла да је спремна да младенцима и њиховим гостима испуни све музичке жеље будући да је Цеца одувек њен узор и да су исте горе лист, те да су њихове фамилије у Житорађи у одличним пријатељским односима. Познато је и да је Слоба миљеник Цеце Ражнатовић још од такмичења за Пинкову звезду, кад а га је отворено подржавала због изузетних гласовних способности и лепих манира.

Извор:Информер Фото:инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар