Ђани купио 3 лукс стана и пукао милион евра!

Радиша Трајковић Ђани одлучио је да зараду од наступа уложи у некретнине и недавно је купио чак три стана у луксузном насељу Београд на води.

Забава 28.10.2019 | 13:00
Ђани купио 3 лукс стана и пукао милион евра!
Певач је купио три стана на кредит и док ће у једном живети са супругом Слађом, друга два оставља синовима. Трајковићи су годинама планирали да уложе у станове и обезбеде синове Марка и Милоша. Слађа је преко пријатеља упознала неке од инвеститора који улажу у изградњу станова у Београду на води и тако је све почело.

"Иако је првобитно било планирано да помоћу стамбеног кредита купе само тај један готов стан, предложено им је да уложе и у станове који су у изградњи и који ће бити завршени за неколико година. Тада су донели одлуку да подигну кредит и за та додатна два стана за синове", рекао је извор и наводи да је фолкер за себе и супругу купио стан од 100 квадрата вредан готово пола милиона евра, док ће станови за наследнике бити нешто јефтинији, будући да имају 60 квадрата", открио је извор.



"Слађа и Ђани ускоро би требало са се услеле у стан који има 100 квадрата и вредан је око 460.000 евра. Они су већ почели да га исплаћују и увелико га сређују, па ће ускоро изаћи из породичног дома и потпуно се одвојити од синова. Друга два стана тек су почела да се граде и биће завршени за три године. Станови за синове коштаће по 290.000 евра. Те три некретнине коштаће га више од милион евра, али ће их исплаћивати на рате кроз кредит који је подигао у банци", рекао је извор и истакао да је Трајковић за два стана која су изградњи морао да искешира по 10 одсто од цене.

"Склопили су договор да за та два стана која је узео за синове мора да исплати по десет одсто, будући да су тек у изградњи, што је он за неколико недеља и учинио, а убудуће ће исплаћивати по 20.000 евра месечно за те три некретнине и тако наредне четири године", наводи извор и открива због чега Ђани куповину станова крије и од најближих пријатеља.



"Трајковићи не желе да се сазна да су купили станове. Ради се о великој суми и последње што им треба је да неко помисли да су милионери који бацају паре. Будући да станове исплаћује на кредит и да није милионер, о куповини је обавестио само неколицину најбољих пријатеља и нагласио је да то задрже за себе", рекао је извор.

Ђанијева супруга Слада била је изненађена због информација о становима.

"Ко вам је то рекао? Како сте то сазнали? Можда јесмо, можда нисмо. Не желим о томе да причам", рекла је Слађа

Извор:Курир.рс/Ало/Фото Соња Спасић/Бета/Бранислав Божић/Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар