Запросио је на утакмици у Великој Обарској

У Великој Обарској код Бијељине данас је одиграна првенствена утакмица 4. Подручне семберске лиге између старих спортских пријатеља ФК ’’Семберија’’ из Попова и ФК ’’ Велика Обарска.

Република Српска 27.10.2019 | 20:57
Запросио је на утакмици у Великој Обарској
У нашим лигама обично се прича после утакмица, о резултату, о суђењу, али ова утакмица је свој епилог добила прије њеног самог почетка.

Наиме, прије почетка утакмице играч домаће екипе Бранислав Спасојевић Брано је запросио на фудбалском терену своју дугогодишњу дјевојку Ивану Дошло, такође из Обарске.



Није се либио, није имао страх, и то је баш желио као велики заљубљеник у фудбал, да уради баш на спортском терену у својој родној Обарској, рекао је за портал Дешавања у Бијељини, Бранислав Брано Спасојевић.

Он је прије почетка утакмице преко разгласа јавно позвао своју дјевојку Ивану да му се придружи на фудбалском терену, што је њу свакако и изненадило, а уз огромну и безрезервну подршку осталих фудбалера из Велике Обарске и Попова који су у том моменту развили транспарент са натписом, ’’ИВАНА УДАЈ СЕ ЗА БРАНУ!?’’.



Ивана помало, али срећно збуњена, није пуно оклијевала послије Браниног питања: ’’ИВАНА УДАЈ СЕ ЗА МЕНЕ’’, у позадини пропраћено пјесмом ’’Кунем се у тебе’’, и врло брзо одговорила, ’’ДА’’.

Онај ’’?’’ на транспаренту ипак није требао...

’’Сам сам дошао на ову идеју, помогли су ми, пријатељи и другови из клуба да ову своју идеју реализујем на обострано задовољоство и мене и Иване’’, рекао је за портал Дешавања у Бијељини, Спасојевић.

Прелијеп увод у фудбалску утакмицу старих спортских пријатеља из Попова и Велике Обарске, свакако је демантовао нашу свакодневницу да се у нашим лигама прича само после утакмица о резултату, суђењу...јер после ове, прича се о Брани и Ивани.

Брано и Ивана нека је срећно!

Извор: десавањаубијељини.цом

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зико

27.10.2019 20:55

Не мозе проци ни просидба да се на снимку не чује како завија КАЈСИЈА нас високо школовани (4рареда основне) Начелник за туризма. Нема гдје не гурне њуску своју...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кажем

27.10.2019 22:30

Баш лијепо, нека вам је са срећом!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

28.10.2019 06:22

Честитам Брани и Ивани да буду срецни у заједницком зивоту

ОДГОВОРИТЕ