Zaprosio je na utakmici u Velikoj Obarskoj

U Velikoj Obarskoj kod Bijeljine danas je odigrana prvenstvena utakmica 4. Područne semberske lige između starih sportskih prijatelja FK ’’Semberija’’ iz Popova i FK ’’ Velika Obarska.

Republika Srpska 27.10.2019 | 20:57
Zaprosio je na utakmici u Velikoj Obarskoj
U našim ligama obično se priča posle utakmica, o rezultatu, o suđenju, ali ova utakmica je svoj epilog dobila prije njenog samog početka.

Naime, prije početka utakmice igrač domaće ekipe Branislav Spasojević Brano je zaprosio na fudbalskom terenu svoju dugogodišnju djevojku Ivanu Došlo, takođe iz Obarske.



Nije se libio, nije imao strah, i to je baš želio kao veliki zaljubljenik u fudbal, da uradi baš na sportskom terenu u svojoj rodnoj Obarskoj, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini, Branislav Brano Spasojević.

On je prije početka utakmice preko razglasa javno pozvao svoju djevojku Ivanu da mu se pridruži na fudbalskom terenu, što je nju svakako i iznenadilo, a uz ogromnu i bezrezervnu podršku ostalih fudbalera iz Velike Obarske i Popova koji su u tom momentu razvili transparent sa natpisom, ’’IVANA UDAJ SE ZA BRANU!?’’.



Ivana pomalo, ali srećno zbunjena, nije puno oklijevala poslije Braninog pitanja: ’’IVANA UDAJ SE ZA MENE’’, u pozadini propraćeno pjesmom ’’Kunem se u tebe’’, i vrlo brzo odgovorila, ’’DA’’.

Onaj ’’?’’ na transparentu ipak nije trebao...

’’Sam sam došao na ovu ideju, pomogli su mi, prijatelji i drugovi iz kluba da ovu svoju ideju realizujem na obostrano zadovoljostvo i mene i Ivane’’, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini, Spasojević.

Prelijep uvod u fudbalsku utakmicu starih sportskih prijatelja iz Popova i Velike Obarske, svakako je demantovao našu svakodnevnicu da se u našim ligama priča samo posle utakmica o rezultatu, suđenju...jer posle ove, priča se o Brani i Ivani.

Brano i Ivana neka je srećno!

Izvor: desavanjaubijeljini.com

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Ziko

27.10.2019 20:55

Ne moze proci ni prosidba da se na snimku ne čuje kako zavija KAJSIJA nas visoko školovani (4rareda osnovne) Načelnik za turizma. Nema gdje ne gurne njusku svoju...

ODGOVORITE
Name

kažem

27.10.2019 22:30

Baš lijepo, neka vam je sa srećom!!!

ODGOVORITE
Name

pravda

28.10.2019 06:22

Čestitam Brani i Ivani da budu srecni u zajednickom zivotu

ODGOVORITE