Рада доживела велику непријатност од директора Гранда!

После осам година, Рада Манојловић је признала какву непријатност је доживела од директора "Гранд" продукције Саше Поповића.

Забава 27.10.2019 | 19:00
Рада доживела велику непријатност од директора Гранда!
Наиме, Ради су Филип МИлетић и Милош Рогановић понудили комплетан албум "Добродошао у клуб". Међутим, она га није снимила, јер није био за то Саша Поповић који је у том периоду бирао песме за звезде "Гранда".

Рада је то тешко поднела, а детаље је испричала у емисији "Максимално опуштено".

- Сви знају за Северинин албум где су "Бред Пит", "Град без људи", "Добродошао у клуб". Цео тај албум сам снимила. Од свих тих песама постоје демо снимци које сам ја отпевала. Саша Поповић је тада још увек бирао песме за нас и онда је отишао код Аспиринаца у студио и рекао: "Мени није нешто ово...". Нису се договорили. Ја сам плакала и била у депресији месец дана након тог - рекла је Рада, па открила како је то утицало на Поповића.



- После тога је Поповић скапирао да се дешавају нови трендови и промене у узици и онда је одустао од тога да нам бира песме. Видео је како сам ја одреаговала и какав је бум тај албум направио код Северине и рекао је:

"Децо, ја то више не могу очигледно да препознам, нећу више да се мешам. Имате дозволу да сами бирате песме" - рекла је Манојловићева и додала да су јој Милош и Филип надокнадили губитак овог албума тако што су јој направили хитове "Маракану" и "Алкотест".

Извор:Ало.рс Фото:Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јој Радо

28.10.2019 07:37

Јој Радмила...

ОДГОВОРИТЕ