Катарина Живковић проговорила о болести: Ја сам борац!

Популарна певачица Катарина Живковић ових дана вредно ради и наступа, а пре него што је запевала пред београдском публиком у једном популарном клубу, открила је шта је то у њеном животу ново ових дана и како све постиже.

Забава 27.10.2019 | 17:00
Катарина Живковић проговорила о болести: Ја сам борац!
Певачица важи за једну од најатрактивнијих младих дама на нашој јавној сцени, а како сама Катарина истиче, сада другачије гледа на естраду у односу на почетак њене каријере.

- Ја сам јако искрена и доста се водим неким стварима које ја волим и радим што се мени свиђа и што ја сматрам да је добро. Трудим се да будем тотално своја и да оно што певам се мојој публици допадне - каже Каћа на почетку разговора.

Током њеног битисања на сцени за певачицу многи мисле да интригира, али Каћа има другачије мишљење.

- Ја сам неколико пута рекла и ја се не трудим да интригирам, али ето то што тако делује, могу преписати мојој харизми и то је супер. Али са друге стране то је добро за шоубиз и то је добро што носим у себи.



Катарина Живковић недавно је сазнала да болује од инсулинске резистенције. Из тог разлога, певачица је морала да промени живот из корена и нимало јој није било лако. Певачица води рачуна о здравом животу и како наводи, време које проводи у теретани када вежба јој и те како прија.

-Волим да вежбам јер је то на неки начин здрав живот, трудим се да колико је могуће водим здрав живот. Али ако човек не жели да вежба, он може да измисли милион и један разлог, али ја нисам таква. Ја сам борац, волим да изгледам лепо и да будем здрава - рекла је певачица.

Извор:Република.рс /Пинк.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар