Јувентус киксао на гостовању код Леццеа

Јувентус је направио кикс у деветом колу италијанске Серије А, а Стара дама је на гостовању одиграла неријешено са Леццеом на Виа дел Мареу (1:1).

Фудбал 26.10.2019 | 17:37
Јувентус киксао на гостовању код Леццеа
У 15. минути утакмице Јувентус је постигао погодак, међутим након што је судија искористио ВАР исти је поништо. Стара дама је имала више лопту у свом посједу, а велику шанси у финишу првог дијела имао је Федерицо Бернардесцхи.

Након четири минуте игре у другом полувремену Јацопо Петрицционе је направио пенал, а сигуран са бијеле тачке био је Пауло Дyбала. Ипак, радост гостију није трајала дуго. Шест минута послије Маттхијс де Лигт је играо руком и досуђен је пенал Леццеу, који је искористио Марцо Манцосу за 1:1.

Леонардо Бонуцци је пропустио добру прилику да доведе торински клуб у предност у 75. минути утакмице. Судија је продужио сусрет за седам минута, а у шестој минути надокнаде Хигуаин је имао прилику, но Габриел је одбранио и завршено је 1:1.

Миралем Пјанић је играо до 67. минуте када је морао изаћи због повреда, а замијенио га је Сами Кхедира. За сада нема детаља у вези повреде.

(Вијести.ба / СЦспорт)

Коментари / 0

Оставите коментар