Двоје погинуло, повријеђено више лица у судару

Трагедија јутрос у Семберији. Двије особе су погинуле, а петоро повријеђено у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Јањи.

Република Српска 26.10.2019 | 08:24
Двоје погинуло, повријеђено више лица у судару
Зоран Јовић и Фадила Мујановић из Бијељине страдали су у страшној саобраћајној несрећи која се јутрос у 6.30 часова догодила на магистралном путу Бијељина-Зворник, у мјесту Јањарска Обријеж, открива Српскаинфо.

Јовић је возио “форд галакси”, док је несрећна Фадила била сувозач у “фолксваген турану”, а њиме је управљао М.М. из Јање. Како је незванично објављено, ова два аутомобила су се директно сударила.



Јутрос је на мјесту несреће била велика магла и видљивост је била смањена, а како је рекао један учесник несреће, аутомобил је претицао возила и директно се сударио с другим, што је изазвало страшан судар у којем су погинули поменути мушкарац и жена.

Поред њих, у несрећи је још повријеђено петоро људи, међу којима и једно дијете. Они су превезени у бијељински медицински центар, гдје им се указује помоћ, а према наводима полиције нико није животно угрожен.



(БН/Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

одг

28.10.2019 12:29

Све је то нама Запад наметнуо, агресија увоза аутомобила, људи навалили на кола ко луди, погледајте пред многим кућама по неколико кола, нико не излази из кола као да су инвалиди на инвалидским колицима. нико неће пешице ни 200 метара да прошета, само су људимаи омладини битна кола, омладина чим напуни 18, одмах им се мода дати возачки и кола, како би другачије живели, народ скоро ништа не ради и не производи, задње што има до ресурса дада на увоз западне аутоиндустрије. лудилу нама краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.10.2019 12:49

Сав народ претворен у инвалиде на инвалидским колицима. Сва та загушња и силне гужве у саобраћају настале су зато што нико не може без кола нигде да оде. Иду људи на неки "посао" у канцеларију 500м у градуи и не могу без кола. Уопште људима по граду не требају кола, свугде могу километар до два најдаље све обавити без кола, али они неће, јер су сви инвалиди и импотентни.

Name

ре

28.10.2019 13:14

То све треба поодузимати возачек дозволе, не треба новчане него се одузму возачке и тим што се безвезе возикају по граду и иду на посао у канцеларију да паразитирају са колима и њима се одузме возачка чим га ухвате да се воза по граду, па градови не би били загађени, загушени, и не би били буке, имали би еколошки чисте градове

ОДГОВОРИТЕ