Тринкијери пред Олимпију: Биће тешко!

Партизан наставља путовање код лидера без пораза: "Приморска је опомена"! Црно-бели поново иду у Словенију.

Кошарка 26.10.2019 | 11:29
Тринкијери пред Олимпију: Биће тешко!
После још једног успеха у Еврокупу и наставка перфектног европског низа, Партизан се припремио за наставак серије гостовања АБА лиге.

Екипа Андрее Тринкијерија у суботу ће гостовати Цедевити Олимпији, јединој екипи уз ФМП која је остварила све победе и има скор 3-0.

За разлику од црно-белих, тим из Љубљане има потпуно "обрнут" учинак у Еврокупу, јер је доживео све поразе у уводна четири кола. Екипа Славена Римца бацила је све карте на "Јадран" и имаће велики мотив да одбрани домаћи терен против Београђана, који у добром ритму путују у Словенију.

Тринкијери ће повести екипу ка Љубљани у петак после тренинга, а уочи пута каже да је ситуација иста као и пре претходних гостовања и да очекује да опет буде тешко.

"Поново идемо на пут, овог пута нам је противник екипа која до сада нема пораз у АБА лиги. Веома су талентовани, а у свом саставу имају и велики број искусних играча. Играча који су пуно пута играли за важне трофеје, освајали важне трофеје и који су играли Евролигу. Биће тешко, али то није ништа ново. Свака утакмица до сада нам је била тешка и то је нешто на шта морамо увек бити спремни", истакао је Тринкијери.

Крило црно-белих Раде Загорац рекао је да тријумф против истог ривала на септембарском Суперкупу не мора много да значи у припреми новог међусобног сусрета. Уосталом, пораз против Приморске добра је лекција за то.

"Иако смо их пре месец дана у Загребу савладали, свесни смо да ће сутрашња утакмица бити у много чему другачија. Имали смо прилику и против Приморске да осетимо шта значи нова утакмица против тима који сте недавно савладали, тако да је и то била нека врста опомене за нас, да будемо свесни шта нас чека и колико опрезни и концентрисани морамо бити у сваком тренутку сезоне", рекао је Загорац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар