Навијачи Манчестера: Само немојте да нас осрамотите!

"Били смо баш лоши!" Прочитајте и погледајте најзанимљивије утиске и коментаре навијача Манчестер јунајтеда, који се провукао на гостовању Партизану у Београду.

Фудбал 25.10.2019 | 15:36
Навијачи Манчестера: Само немојте да нас осрамотите!
Један од најпопуларнијих влогова на каналу YоуТубе међу навијачима Манчестер јунајтеда - "Тхе Унитед Станд" - послао је свог коментатора на пут у Београд, да гледа меч против Партизана у 3. колу Лиге Европе. Популарни "Флекс" (Флеx) био је задовољан изгледом хотелске собе, чистоћом, пробао је и ћевапе (изговорио је слово Ћ)...

Пренео је атмосферу из Београда, углавном је понео позитивне утиске, а онда је отишао пред стадион Партизана и схватио је да им неће бити баш пријатно...

ПОГЛЕДАЈТЕ ПРВИ ДЕО ЊЕГОВОГ БЛОГА



После утакмице коју је Манчестер добио из пенала и уз много среће, Флекс је пренео утиске са меча. Прво, погодила га је боца главу у првом минуту утакмице, издржао је рафалну пабљбу новчића, а онда је утврдио градиво - "овде је баш непријатељска атмосфера, али баш је добро".

Ипак, био је поштен: "Не, није било расизма било какве врсте, једноставно се осећа непријатељска атмосфера са трибина".

Али, имао је и овакву оцену: "Партизан је лош тим и имали смо среће што је Партизан лош тим. Имају играча са бројем 9 напред (Умар Садик), који је ужасна верзија Ромелуа Лукакуа, који скакуће и сплиће се, а ми смо од њега направили да личи на Дрогбу! Ниједан шут за 90 минута у оквир гола!", оценио је овај влогер.

Да није усамљен у осећају разочарања због игре Манчестер јунајтеда (а нису баш били ни превелики оптимисти уочи утакмице), показују и многи коментари навијача енглеског гиганта на друштвеним мрежама.

ТВИТ КОЈИ ВАМ СЕ НАЈВИШЕ ДОПАО: "Сума, ако не поштујеш Мегвајера, бар поштуј 80 милиона фунти које смо дали за њега, молим те".

А многима није промакло ни како је Хари Мегвајер, капитен Јунајтеда, каснио на судијско бацање новчића на почетку утакмице како би се осредиле стране. Одговорио је на Твитер налогу: "Последњи пут кад сам био капитен, новчић се бацао у кругу на центру. Пустите ме, на миру, молим вас! :))".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар