Navijači Mančestera: Samo nemojte da nas osramotite!

"Bili smo baš loši!" Pročitajte i pogledajte najzanimljivije utiske i komentare navijača Mančester junajteda, koji se provukao na gostovanju Partizanu u Beogradu.

Fudbal 25.10.2019 | 15:36
Navijači Mančestera: Samo nemojte da nas osramotite!
Jedan od najpopularnijih vlogova na kanalu YouTube među navijačima Mančester junajteda - "The United Stand" - poslao je svog komentatora na put u Beograd, da gleda meč protiv Partizana u 3. kolu Lige Evrope. Popularni "Fleks" (Flex) bio je zadovoljan izgledom hotelske sobe, čistoćom, probao je i ćevape (izgovorio je slovo Ć)...

Preneo je atmosferu iz Beograda, uglavnom je poneo pozitivne utiske, a onda je otišao pred stadion Partizana i shvatio je da im neće biti baš prijatno...

POGLEDAJTE PRVI DEO NJEGOVOG BLOGA



Posle utakmice koju je Mančester dobio iz penala i uz mnogo sreće, Fleks je preneo utiske sa meča. Prvo, pogodila ga je boca glavu u prvom minutu utakmice, izdržao je rafalnu pabljbu novčića, a onda je utvrdio gradivo - "ovde je baš neprijateljska atmosfera, ali baš je dobro".

Ipak, bio je pošten: "Ne, nije bilo rasizma bilo kakve vrste, jednostavno se oseća neprijateljska atmosfera sa tribina".

Ali, imao je i ovakvu ocenu: "Partizan je loš tim i imali smo sreće što je Partizan loš tim. Imaju igrača sa brojem 9 napred (Umar Sadik), koji je užasna verzija Romelua Lukakua, koji skakuće i spliće se, a mi smo od njega napravili da liči na Drogbu! Nijedan šut za 90 minuta u okvir gola!", ocenio je ovaj vloger.

Da nije usamljen u osećaju razočaranja zbog igre Mančester junajteda (a nisu baš bili ni preveliki optimisti uoči utakmice), pokazuju i mnogi komentari navijača engleskog giganta na društvenim mrežama.

TVIT KOJI VAM SE NAJVIŠE DOPAO: "Suma, ako ne poštuješ Megvajera, bar poštuj 80 miliona funti koje smo dali za njega, molim te".

A mnogima nije promaklo ni kako je Hari Megvajer, kapiten Junajteda, kasnio na sudijsko bacanje novčića na početku utakmice kako bi se osredile strane. Odgovorio je na Tviter nalogu: "Poslednji put kad sam bio kapiten, novčić se bacao u krugu na centru. Pustite me, na miru, molim vas! :))".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar