Кузмић: Поновно кошаркашко рођење!

Огњен Кузмић, центар Црвене звезде и репрезентације Србије, ватио се кошарци у четвртак само 3 месеца и 10 дана након тешке саобраћајне несреће.

Кошарка 26.10.2019 | 10:51
Кузмић: Поновно кошаркашко рођење!
Центар црвено-белих не само да је био у протоколу за ову утакмицу већ је током друге деонице ушао у игру и постигао прве поене на великој европској утакмици која представља својеврсно ново кошаркашко рођење популарног "Куза" који је током лета по други пут дошао у своју Црвену звезду.

Пред Огњеном Кузмићем је пуно рада и тренинга, али два велика корака направљена: Огњен је изашао јачи из свих искушења у претходном периоду, и вратио се кошарци:

"Желим да се захвалим мом клубу Црвеној звезди, свим саиграчима, стручном штабу, лекарима, физиотерапеутима, навијачима јер је ово за мене поновно кошаркашко рођење. О овом дану сам размишљао још из времена када је у болници било неизвесно да ли ћу, и како се бавити кошарком. Велико хвала свима, хвала навијачима Црвене звезде који су ме топло дочекали. Чека ме још пуно искушења, рада, тренинга и утакмица како би поново био онај стари и како би се макар мало одужио свима јер поново играм кошарку", поручио је Огњен Кузмић за званичан сајт и додао:

"Ова екипа има квалитет и драго ми је да је публика препознала то на крају утакмице са Барселоном и подршком коју нам је дала. Тек смо на почетку сезоне, очекује нас пуно тренинга, утакмица, а ми ћемо се потрудити да испунимо циљеве . Само верујте у ову екипу, када буде било важно бићемо прави, сада нам је потребно мало времена да се као тим уиграмо и уђемо у прави ритам", рекао је Огњен Кузмић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар