Зорица и Јелена се игнорисале у бекстејџу!

Јелена Карлеуша и Зорица Брунцлик имале су "блиски сусрет треће врсте" на концерту Мире Шкорић у београдском Центру "Сава". ЈК и Брунцликова, које су већ дуго у жестоком медијском рату, среле су се у бекстејџу док су пружале подршку заједничкој пријатељици

Забава 25.10.2019 | 19:00
Зорица и Јелена се игнорисале у бекстејџу!
- Пре него што ће Мира изаћи на сцену, Зорица и Кемиш су отишли код ње у бекстејџ. Хтели су да је поздраве и пожеле јој срећу пред наступ. Док су њих троје разговарали, у просторију је ушла Карлеуша и настао је мук - прича добро обавештени извор Информера који се затекао на лицу места и додаје:

- Чим је угледала Јелену, Зорица је моментално излетела напоље. Није је ни погледала. Одмах је са Кемишем под руку ушла у салу и заузела место у првом реду. Карлеуша је само преврнула очима.

Сукоб певачица почео је у јуну 2018. године када је ЈК у "Звездама Гранда" такмичарки која је изводила Зоричину нумеру рекла да се окане тих "старих досадних песама".

То је разљутило Брунцликову, која је одмах испљувала Јелену што је на снимање дошла у брусхалтеру у облику пениса.

- Јелена, срамота ме је твоје срамоте! Те пенисе можеш да ставиш где хоћеш, и на главу и у уста и на друга места, али не да их носиш на јавном месту - поручила је Зорица својој колегиници.

Извор:Информер.рс Фото;Информер/ДН

Коментари / 0

Оставите коментар