Zorica i Jelena se ignorisale u bekstejdžu!

Jelena Karleuša i Zorica Brunclik imale su "bliski susret treće vrste" na koncertu Mire Škorić u beogradskom Centru "Sava". JK i Brunclikova, koje su već dugo u žestokom medijskom ratu, srele su se u bekstejdžu dok su pružale podršku zajedničkoj prijateljici

Zabava 25.10.2019 | 19:00
Zorica i Jelena se ignorisale u bekstejdžu!
- Pre nego što će Mira izaći na scenu, Zorica i Kemiš su otišli kod nje u bekstejdž. Hteli su da je pozdrave i požele joj sreću pred nastup. Dok su njih troje razgovarali, u prostoriju je ušla Karleuša i nastao je muk - priča dobro obavešteni izvor Informera koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Čim je ugledala Jelenu, Zorica je momentalno izletela napolje. Nije je ni pogledala. Odmah je sa Kemišem pod ruku ušla u salu i zauzela mesto u prvom redu. Karleuša je samo prevrnula očima.

Sukob pevačica počeo je u junu 2018. godine kada je JK u "Zvezdama Granda" takmičarki koja je izvodila Zoričinu numeru rekla da se okane tih "starih dosadnih pesama".

To je razljutilo Brunclikovu, koja je odmah ispljuvala Jelenu što je na snimanje došla u brushalteru u obliku penisa.

- Jelena, sramota me je tvoje sramote! Te penise možeš da staviš gde hoćeš, i na glavu i u usta i na druga mesta, ali ne da ih nosiš na javnom mestu - poručila je Zorica svojoj koleginici.

Izvor:Informer.rs Foto;Informer/DN

Komentari / 0

Ostavite komentar