Ван Перси о лошем Манчестеру против Партизана...

Шутнули су ЈЕДНОМ и то из пенала. . . Зашто? Бивши фудбалер Јунајтеда критиковао игру свог некадашњег тима против Партизана.

Фудбал 25.10.2019 | 14:20
Ван Перси о лошем Манчестеру против Партизана...
Робин ван Перси је био део оне последње шампионске генерације Манчестер јунајтеда из 2013. године, а сада је у улози стручног консултанта коментарисао игру "црвених ђавола" на утакмици у Београду.

Манчестер је савладао Партизан 1:0 у утакмици 3. кола Лиге Европе голом Ентонија Марсијала, али чувени холандски нападач није био нимало импресиониран игром свог некадашњег тима.

"Имали су један шут у оквир гола и то из пенала. То једноставно није довољно добро за Манчестер јунајтед", рекао је Ван Перси у студију "БТ Спорта".

Он се осврнуо и на чињеницу да се Манчестер јунајтед у другом полувремену готово све време бранио, без да су иједном угрозили гол Владимира Стојковића.

"Они играју тако дефанзивно, зашто не могу да нападају више", питао се Ван Перси.

Холанђанин је у друштву Пола Сколса коментарисао игре енглеских клубова у Лиги Европе - имајући у виду да је и бивши играч Арсенала. Он је пре почетка утакмице у Хумској кратко прокоментарисао начин игре Манчестера.

"Имали су тежак старт сезоне, да будем искрен. Сви могу да виде да имају проблема када треба да "воде" меч. До сада су били најбољи када су могли да стоје позади и да чекају прилике. Као против Ливерпула, пустили су њих да играју и чекали су шансе у контранападима", рекао је Ван Перси, а испоставило се да је сличан епилог био и против београдских "црно-белих".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар