Van Persi o lošem Mančesteru protiv Partizana...

Šutnuli su JEDNOM i to iz penala. . . Zašto? Bivši fudbaler Junajteda kritikovao igru svog nekadašnjeg tima protiv Partizana.

Fudbal 25.10.2019 | 14:20
Van Persi o lošem Mančesteru protiv Partizana...
Robin van Persi je bio deo one poslednje šampionske generacije Mančester junajteda iz 2013. godine, a sada je u ulozi stručnog konsultanta komentarisao igru "crvenih đavola" na utakmici u Beogradu.

Mančester je savladao Partizan 1:0 u utakmici 3. kola Lige Evrope golom Entonija Marsijala, ali čuveni holandski napadač nije bio nimalo impresioniran igrom svog nekadašnjeg tima.

"Imali su jedan šut u okvir gola i to iz penala. To jednostavno nije dovoljno dobro za Mančester junajted", rekao je Van Persi u studiju "BT Sporta".

On se osvrnuo i na činjenicu da se Mančester junajted u drugom poluvremenu gotovo sve vreme branio, bez da su ijednom ugrozili gol Vladimira Stojkovića.

"Oni igraju tako defanzivno, zašto ne mogu da napadaju više", pitao se Van Persi.

Holanđanin je u društvu Pola Skolsa komentarisao igre engleskih klubova u Ligi Evrope - imajući u vidu da je i bivši igrač Arsenala. On je pre početka utakmice u Humskoj kratko prokomentarisao način igre Mančestera.

"Imali su težak start sezone, da budem iskren. Svi mogu da vide da imaju problema kada treba da "vode" meč. Do sada su bili najbolji kada su mogli da stoje pozadi i da čekaju prilike. Kao protiv Liverpula, pustili su njih da igraju i čekali su šanse u kontranapadima", rekao je Van Persi, a ispostavilo se da je sličan epilog bio i protiv beogradskih "crno-belih".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar