Сума: Био је пенал, али против великих тимова...

. . . судија неће да реагује! Креативац Партизана је био разочаран што његов тим није стигао бар до ремија против Манчестер јунајтеда.

Фудбал 25.10.2019 | 11:10
Сума: Био је пенал, али против великих тимова...
Сејдуба Сума је имао запажену улогу у тиму Партизана против "црвених ђавола", имао неке добре прилике, али на крају није успео да се упише у стрелце.

Нико од његових саиграча у томе такође није успео, па су "црно-бели" били поражени 1:0 у Хумској, а репрезентативац Гвинеје је после меча дао своје виђење утакмице.

"У првом полувремену смо желели да играмо на контра-нападе. У другом полувремену, мислим да сте и ви новинари то видели, ишли смо у напад јер смо покушавали да изједначимо. Покушавали смо да играмо фудбал. Мислим да смо заслужили да победимо у овој утакмици", рекао је у Сума.

Партизан је у другом полувремену био бољи ривал и озбиљно је "притиснуо" госте, а са тиме је сагласан и Сума.

"У првом је било "онако", а у наставку смо ишли до краја, нападали смо са свих страна. Нисмо имали среће да постигнемо гол", рекао је Гвинејац, да би се потом осврнуо на спорну ситуацију.

Он је у 67. минуту био близу ситуације у којој је Немања Милетић играо главом, а лопта потом погодила Скота Мектоминеја у руку.

"Да, био је пенал, али када играте против великих тимова, знате, судија неће тек тако да реагује. Зато је требало да се још више потрудимо и постигнемо гол из игре", закључио је Сума.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар