Лидери СДА, ХДЗ и СНСД су људи сумњивог морала

- Најгласнији националисти и како се сами називају, највећи заштитници свог народа, заправо су људи сумњивог морала, рекао је Славо Кукић у емисији "Пулс" БН ТВ.

Република Српска 24.10.2019 | 21:23
Лидери СДА, ХДЗ и СНСД су људи сумњивог морала
"То су лидери СДА, ХДЗ-а и СНСД-а. Ти људи национално служе као параван да би сачували властита плећа од кривичног прогона због онога што су у задњих 15 година чинили, а што се у цијелом свијету назива једном рјечју - криминал", казао је Кукић.

Он је нагласио да "статус кво" у БиХ њима највише одговара.

"Свака промјена стања њих би могла да дође главе и зато БиХ држе у оваквом стању", рекао је Кукић у емисији Пулс, коментаришући стање у БиХ.

До промјена би могло да дође на изборима, али уколико би се стало у крај систему у којем је важније ко броји гласове, а не ко гласа, истиче Кукић . Када се томе дода одлазак становништва из БиХ, власт тренутних лидера, каже, је сасвим сигурна.

„Они који су заинтересовани за очување статуса кво, вјерујте ми, аплаудирају одласку тих људи. Они нису њихови. Њихови су они који су остали овдје. Запослени су у државној управи, јавним предузећима, агенцијама... Они су сигурно бирачко тијело и они су инструменти који осигуравају још један дио људи који ће за њих гласати и продужити вијек њиховог трајања“, рекао је академик Кукић.

Промјене су условљене и покретањем критичке масе у шта Кукић не вјерује. Он подвлачи да за то није заинтересована ни међународна заједница.

„Крупни свјетски капитал је овдје остварио што је хтио. Узео је банке, осигуравајућа друштва, све остало што је профитабилно и из чега може да извуче екстра профите. Тиме су створени елементи сигурности страног капитала. НАТО снаге. Без обзира шта Милорад Додик причао су присутне у БиХ И у функцији су заштите страног капитала“, објаснио је Кукић.

Поставља се питање, да ли је с обзиром на све околности могуће очекивати демократски амбијент у БиХ?

“`Боже ћери да те бег узме, ал цигани око куће скачу`. Био бих срећан када бих доживио такав амбијент, али бојим се да ће са том врстом калкулације пуно више рачунати моја дјеца, а не ја.”

Академик Кукић наводи да промјене долазе од сваког појединца, те да не треба очекивати да други људи сређују стање у дворишту БиХ.





БН ТВ

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Посматрач

24.10.2019 19:55

Ма они су мафијашки кумови, а њихове странке су мафијашке организације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

самy

24.10.2019 20:48

Доведеш човјека да прича о политици а он прица о моралу.Морал је ван политичка категорија.Нас не треба да занима морал,наси политицари могу да циједе кога хоце ако је то за насе добро.Америка ци9једи пола свијета да би њихови градјани плацали литар горива 50 центи па јел мислите да они не знају да њихови политицари нису морални.

Name

ре: самy

25.10.2019 06:24

Ако је цовјек неморалан онда је свеједно ста ради. Политицки гледано резултат је увијек исти: политиканство, тоталитаризам или папаканство..

Name

Миромо

24.10.2019 20:20

И јесу господине Кукићу ви сте један борац за народ за боље сутра свима нама под хитно треба ове мафијашке странке скинути са власти и они су се укорјенила али и за то љека има зато нек народ изађе на улице и да се једном за сва времена ријешимо. Штимац што треба све вјерске заједнице искључити из п9литике јер су им они главно оружје да се врате у Богомуље и да раде за оно што су учили.Народе морамо се трзнути ово више неможе под кожу

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕШНИ ДОДИК

24.10.2019 21:11

Све исправно рецено и најбоље описано стање у БиХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салих

24.10.2019 21:13

Криминал треба под хитно елиминисати и државу БиХ у што краћем року направити нај просперитетнију на свијету, а ми то можемо. Све честитке господину Кукићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

24.10.2019 22:33

Нису они људи сумњивог морала него људи који немају морала.Они су дно дна људске врсте и само их покреце новац тј.пљацка друственог богатства,односно похлепа,богацење,контрола над другима људима.Створили су неодрзив систем у којем це се утопити или покусати побјеци.У сваком слуцају пропаст им је загарантована.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ -ре

25.10.2019 03:56

Г-дин Кукић Славо и Алекса Милојевић најбољи говорници које сам икада гледао и слушао као госте на БН ТВ за несретни и јадни народ са криминалцима дуго година на власти БиХ.

Name

Титаник

25.10.2019 04:48

Избори су само губљење времена, Додиковци наштимају како им одговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

25.10.2019 05:26

Ахахахаха!!! Па ко је сад овај геније? Открио си Америку пријатељу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

25.10.2019 06:36

Партије на власти у БИХ јеси без имало морала

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

25.10.2019 09:05

БРАВО ПРОФЕСОРЕ, ХВАЛА БОГУ ДА ПОСТОЈИТЕ ВИ ШТО ВАС ДОТИЧНИ НЕ МОГУ КУПИТИ па да им се улуизујете као већина биједника! ЖИВ И ЗДРАВ БИО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСТОЈА

25.10.2019 10:18

Потписујем овај коментар!Тако је!

Name

Лана

25.10.2019 15:03

Све похвале за Славу Кукића,добар саговорник,добар познавалац ситуације у БИХ,милина га је слушати. Камо среће да таквих као Славо Кукић имамо више. Требао би да се кандидује за председништво БИХ јер такви су нам потребни као он.

ОДГОВОРИТЕ