Партизановом голгетеру истекла двогодишња казна!

Поново игра и погађа! Перспективни српски ватерполиста поново игра.

Остали спортови 25.10.2019 | 14:39
Партизановом голгетеру истекла двогодишња казна!
У јануару 2018. године, ватерполиста Партизана и тада јуниорски репрезентативац Србије Филип Радојевић био је оштро кажњен због позитивног налаза на допинг тесту.

Светска ватерполо федерација (ФИНА) обавестила је тада Ватерполо савез Србије (ВСС) да је његов узорак био позитиван на тестирању током Светског првенства јуниора у Београду и леворуки таленат био је драстично санкционисан - двогодишњом казном.

Иако је ВСС тада гласно стао у играчеву одбрану и објавио да је недозвољени лек добио од лекара да би решио проблем са астмом, то није помогло, па је он ипак морао на паузу, која је званично почела да "тече" у октобру 2017.

Ове недеље, та казна је истекла, па је Радојевић поново у базену. Заиграо је у четвртак у утакмици регионалне лиге, у којој је Партизан изгубио на Бањици од Приморца резултатом 10:12 (5:5, 3:3, 1:2, 1:2).

Ипак, Радојевић је у свом првом званичном наступу после истека суспензије показао да је жељан играња, па је дао три гола и показао да ће његов повратак бити велико појачање за црно-беле.

У првих пет кола регионалне лиге, црно-бели су остварили по победу, реми и доживели три пораза.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар