Partizanovom golgeteru istekla dvogodišnja kazna!

Ponovo igra i pogađa! Perspektivni srpski vaterpolista ponovo igra.

Ostali sportovi 25.10.2019 | 14:39
Partizanovom golgeteru istekla dvogodišnja kazna!
U januaru 2018. godine, vaterpolista Partizana i tada juniorski reprezentativac Srbije Filip Radojević bio je oštro kažnjen zbog pozitivnog nalaza na doping testu.

Svetska vaterpolo federacija (FINA) obavestila je tada Vaterpolo savez Srbije (VSS) da je njegov uzorak bio pozitivan na testiranju tokom Svetskog prvenstva juniora u Beogradu i levoruki talenat bio je drastično sankcionisan - dvogodišnjom kaznom.

Iako je VSS tada glasno stao u igračevu odbranu i objavio da je nedozvoljeni lek dobio od lekara da bi rešio problem sa astmom, to nije pomoglo, pa je on ipak morao na pauzu, koja je zvanično počela da "teče" u oktobru 2017.

Ove nedelje, ta kazna je istekla, pa je Radojević ponovo u bazenu. Zaigrao je u četvrtak u utakmici regionalne lige, u kojoj je Partizan izgubio na Banjici od Primorca rezultatom 10:12 (5:5, 3:3, 1:2, 1:2).

Ipak, Radojević je u svom prvom zvaničnom nastupu posle isteka suspenzije pokazao da je željan igranja, pa je dao tri gola i pokazao da će njegov povratak biti veliko pojačanje za crno-bele.

U prvih pet kola regionalne lige, crno-beli su ostvarili po pobedu, remi i doživeli tri poraza.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar