Руд: Кирјос је идиот! Ник: Реци ми то у лице!

Ник Кирјос је започео нови рат са једним тениским колегом, а овога пута није у питању Новак Ђоковић.

Тенис 25.10.2019 | 14:01
Руд: Кирјос је идиот! Ник: Реци ми то у лице!
Контроверзни Аустралијанац највеће напоре поново је уложио у расправу путем медија и друштвених мрежа, сада са Норвежанином Каспером Рудом.

Нетрпељивост између Руда и Кирјоса почела је у Риму ове године, када је Ник дисквалификован са Мастерса у том граду.

Он је, подсетимо, бацио рекет и столицу на терен, те се свађао са судијом и навијачима, па и зарадио дисквалификацију са којом је био избачен са турнира и због које му је био одуез наградни фонд уз све до тада освојене поене.

Недуго после тог меча Руд је рекао да је Кирјос требало да буде оштрије кажњен.

"Нисам једини који мисли да би њега требало суспендовати на барем пола године", рекао је тада Руд.

Норвежанин је после победе путем дисквалификације противника био срећнији него што је требало, барем је тако мислио Аустралијанац, који се путем Твитера ругао Руду што је прославио такву врсту тријумфа.

Пола године касније Руд је у једном интервјуу говорио о свему што се десило са Кирјосом.

"Видео сам шта је говорио о мојој прослави. Добро, он је тада дисквалификован, али ако погледате међусобни скор нас двојице пише да ја водим 1-0. Да ли то значи да сам га победио? Па, пише да водим 1-0", казао је Руд за "тенниспортален.се" наставио:

"Он је био потпуно луд када сам га упознао, било је лепо победити га. Мени је потпуно небитно то да ли сам славио победу или нисам. Био сам срећан што сам добио 90 бодова и 50.000 долара, што не бих то прославио? Његов је проблем што се он понаша као идиот на терену".

Наравно, оно што је рекао Норвежанин није успело да промакне будном оку Ника Кирјоса, који се огласио путем Твитера.

"Хеј, Каспер Руд. Следећи пут када будеш имао нешто да кажеш, кажи ми то у лице. Мислим да би после тога пазио како ми се обраћаш. До тог тренутка ја ћу и даље мислите да је забавније гледати како се боја суши него како ти играш тенис. То је је**но досадно",написао је Кирјос.

Занимљиво је да се Кирјос нашао увређеним због негативних коментара које му је поделио тениски колега путем једног интервјуа, с обзиром да је он на сличан начин - само још безобразнији - критиковао Новака Ђоковића и Рафаела Надала, путем подкаста.

"Али, разумем зашто мораш да ме помињеш стално... То је зато што људи ни не знају да си ти тенисер. Срећно у Милану, шампионе", иронично је закључио Кирјос.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар