Rud: Kirjos je idiot! Nik: Reci mi to u lice!

Nik Kirjos je započeo novi rat sa jednim teniskim kolegom, a ovoga puta nije u pitanju Novak Đoković.

Tenis 25.10.2019 | 14:01
Rud: Kirjos je idiot! Nik: Reci mi to u lice!
Kontroverzni Australijanac najveće napore ponovo je uložio u raspravu putem medija i društvenih mreža, sada sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

Netrpeljivost između Ruda i Kirjosa počela je u Rimu ove godine, kada je Nik diskvalifikovan sa Mastersa u tom gradu.

On je, podsetimo, bacio reket i stolicu na teren, te se svađao sa sudijom i navijačima, pa i zaradio diskvalifikaciju sa kojom je bio izbačen sa turnira i zbog koje mu je bio oduez nagradni fond uz sve do tada osvojene poene.

Nedugo posle tog meča Rud je rekao da je Kirjos trebalo da bude oštrije kažnjen.

"Nisam jedini koji misli da bi njega trebalo suspendovati na barem pola godine", rekao je tada Rud.

Norvežanin je posle pobede putem diskvalifikacije protivnika bio srećniji nego što je trebalo, barem je tako mislio Australijanac, koji se putem Tvitera rugao Rudu što je proslavio takvu vrstu trijumfa.

Pola godine kasnije Rud je u jednom intervjuu govorio o svemu što se desilo sa Kirjosom.

"Video sam šta je govorio o mojoj proslavi. Dobro, on je tada diskvalifikovan, ali ako pogledate međusobni skor nas dvojice piše da ja vodim 1-0. Da li to znači da sam ga pobedio? Pa, piše da vodim 1-0", kazao je Rud za "tennisportalen.se" nastavio:

"On je bio potpuno lud kada sam ga upoznao, bilo je lepo pobediti ga. Meni je potpuno nebitno to da li sam slavio pobedu ili nisam. Bio sam srećan što sam dobio 90 bodova i 50.000 dolara, što ne bih to proslavio? Njegov je problem što se on ponaša kao idiot na terenu".

Naravno, ono što je rekao Norvežanin nije uspelo da promakne budnom oku Nika Kirjosa, koji se oglasio putem Tvitera.

"Hej, Kasper Rud. Sledeći put kada budeš imao nešto da kažeš, kaži mi to u lice. Mislim da bi posle toga pazio kako mi se obraćaš. Do tog trenutka ja ću i dalje mislite da je zabavnije gledati kako se boja suši nego kako ti igraš tenis. To je je**no dosadno",napisao je Kirjos.

Zanimljivo je da se Kirjos našao uvređenim zbog negativnih komentara koje mu je podelio teniski kolega putem jednog intervjua, s obzirom da je on na sličan način - samo još bezobrazniji - kritikovao Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, putem podkasta.

"Ali, razumem zašto moraš da me pominješ stalno... To je zato što ljudi ni ne znaju da si ti teniser. Srećno u Milanu, šampione", ironično je zaključio Kirjos.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar